Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç L'Ajuntament i la Via T presenten una nova campanya per afavorir el comerç de la zona

L'Ajuntament i la Via T presenten una nova campanya per afavorir el comerç de la zona

L'Ajuntament i la Via T presenten una nova campanya per afavorir el comerç de la zona

La iniciativa "Ruta de compres" consisteix en anar omplint una butlleta amb adhesius per a participar en un sorteig de diversos premis.
16/05/2013


La regidora de comerç de l’Ajuntament, Patrícia Anton i el president de l’Associació de Comerciants la T de Tarragona, Joan Blázquez, han presentat aquest matí la campanya Ruta de Compres que promou aquesta entitat i que engega demà divendres 17 de maig i s’allargarà durant dos mesos, fins el 14 de juliol.

La iniciativa consisteix en la fidelització dels clients de la zona de la Via T, que hauran d’anar omplint una butlleta amb adhesius, en cadascuna de les compres que realitzin.

Els 62 comerços que hi participen tindran el cartell a la seva botiga i en realitzar la compra oferiran un adhesiu que el client haurà d’enganxar a la seva butlleta. Un cop tingui la butlleta complerta (20 adhesius), hauran de dipositar-la a l’Oficina de Turisme de la Rambla Nova i a partir d’aquí entraran en un sorteig on podran guanyar molts premis: des de 50 vals de compra de 20€ fins a un ipad mini, entre molts d’altres premis.

Més informació a la web de l'Associació de comerciats la T de Tarragona:  www.tarragona-shopping.com

Segells de reconeixement d’administració oberta