Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç L'Ajuntament repartirà milers d'hores gratuïtes d'aparcament

L'Ajuntament repartirà milers d'hores gratuïtes d'aparcament

L'Ajuntament repartirà milers d'hores gratuïtes d'aparcament

Els comerços de la ciutat regalaran vals als seus clients per estacionar de franc durant la campanya de Nadal
11/12/2009

Coincidint amb la campanya de Nadal i per tal de promocionar el comerç a la ciutat de Tarragona, l’Àrea de Promoció, Estratègies de Ciutat i Projecció Exterior, que coordina Sergi de los Rios, ha arribat a un acord de col·laboració amb ESPIMSA  i l’empresa LUBASA per tal de repartir hores gratuïtes d’aparcament entre els comerços de la ciutat per regalar-los als seus clients. “L’Ajuntament creu en el comerç de la ciutat i aquesta promoció n’és un exemple perfecte”, ha assenyalat de los Rios.

Tots els comerços situats a les zones d’influència dels aparcaments gestionats per ESPIMSA o LUBASA repartiran 100 vals de dues hores d’aparcament gratuït. D’aquesta manera, els comerciants podran demanar i recollir aquests vals a l’aparcament que ells mateixos escullin (amb un cost de deu euros per als comerciants pels 100 vals). El període de petició serà des del 10 de desembre fins al 20 de desembre, mentre que els vals no caducaran fins al 28 de febrer.

Els aparcaments que entren en aquesta promoció són: l’aparcament del Mercat Central, el del Battestini, el de l’av. Catalunya, el de President Companys, el de Joan XXIII i el del Serrallo.

Sergi de los Rios ha volgut destacar l’impuls que es dóna al comerç amb aquesta promoció: “regalant dues hores d’aparcament gratuït durant la campanya de Nadal, situem Tarragona com una ciutat que aposta pel comerç i pels seus comerciants”. En aquest sentit, el tinent d'alcalde ha volgut recordar que són els propis comerciants els que repartiran aquests vals, de manera que ells seran els portaveus de la promoció i els principals protagonistes d’aquesta iniciativa municipal.

Segells de reconeixement d’administració oberta