Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç El Mercat Central de Tarragona rep el reconeixement de millor mercat provisional de 2009

El Mercat Central de Tarragona rep el reconeixement de millor mercat provisional de 2009

El Mercat Central de Tarragona rep el reconeixement de millor mercat provisional de 2009

El guardó l'atorga la Trobada de Mercats Municipals Minoristes
04/11/2009

La VI Trobada de Mercats Municipals Minoristes va premiar el 2 de novembre el Mercat Central de Tarragona com el millor mercat provisional de l'any, en una gala celebrada a Madrid per l'empresa pública MERCASA i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Es tracta d'un reconeixement a la situació provisional del mercat, situat en una carpa a la plaça Corsini i a l'acceptació que aquesta que han tingut tant de comerciants com dels usuaris. L'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, i el tinent d'alcalde, Sergi de los Ríos, van recollir el premi en l'acte celebrat el passat dilluns.

Sergi de los Rios va destacar que es tracta d'un premi a la feina ben feta i a la ràpida acceptació que la situació provisional ha tingut en els comerciants i en els ciutadans de Tarragona, que han mantingut el Mercat Central com un dels motors comercials de la ciutat.

Segells de reconeixement d’administració oberta