Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Promoció Econòmica informa sobre la nova Ordenança de Locutoris

Promoció Econòmica informa sobre la nova Ordenança de Locutoris

Promoció Econòmica informa sobre la nova Ordenança de Locutoris

L'àrea que coordina Sergi de los Ríos ha enviat el text inicial de l'ordenança a locutoris, associacions de veïns i de comerciants per tal que la coneguin i puguin presentar les al·legacions pertinents
09/11/2009

 

La Conselleria de Promoció, Estratègies de Ciutat i Projecció Exterior ha enviat díptics informatius sobre l’Ordenança de Locutoris a aquests establiments, associacions de veïns i de comerciants per tal de fer arribar la informació i les característiques més importants d’aquesta ordenança a sectors que tenen una relació directa amb la futura aprovació definitiva de la llei.

Cal tenir en compte que en el passat plenari de l’octubre es va aprovar de manera inicial i per unanimitat l’ordenança que regularà locutoris. D’aquesta manera, durant tot el mes de novembre el text es troba en període d’al·legacions. És per aquest motiu que l’àrea que coordina Sergi de los Ríos ha enviat la informació, per tal que tinguin els mecanismes suficients per conèixer l’ordenança i poder presentar les al·legacions que considerin necessàries. En aquest sentit, el text complet està penjat al web de l’Ajuntament de Tarragona i s’ha posat a disposició del ciutadà un telèfon d’atenció per a consultar qualsevol dubte (902 200 977).
 
Sergi de los Ríos ha volgut destacar la voluntat de fer arribar al ciutadà la informació completa de l’ordenança i la inclusió de mecanismes perquè els locutoris puguin realitzar les al·legacions pertinents. “Volem que els comerciants, els veïns i els comerços regulats per l’ordenança, coneguin el text, siguin conscients de les modificacions i puguin realitzar al·legacions si ho creuen oportú. La seva experiència i coneixement és clau a l’hora de regular i planificar i és més que necessari escoltar l’opinió del ciutadà”, ha destacat de los Ríos.
Segells de reconeixement d’administració oberta