Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Renfe col·labora amb "Tarraco Viva" per a promocionar els visitants de fora de la ciutat

Renfe col·labora amb "Tarraco Viva" per a promocionar els visitants de fora de la ciutat

Renfe col·labora amb "Tarraco Viva" per a promocionar els visitants de fora de la ciutat

Incrementarà la seva oferta amb més de 9.900 places als serveis que comuniquen Tarragona amb Madrid i Saragossa.
16/05/2013

Entre el 16 i el 26 de maig, Renfe col.labora amb el Patronat Municipal de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona en la celebració del festival Tàrraco Viva. En aquesta campanya de promoció, Renfe vol facilitar l’arribada de visitants a la ciutat pel que s’oferiran 9.925 places addicionals en els serveis AVE que comuniquen la demarcació de Tarragona amb Saragossa i Madrid.

Així doncs s’oferiran 20.000 places promocionals en els serveis AVE, de manera que els viatgers poden desplaçar-se entre Madrid i Camp de Tarragona per 32,35€, i des de Saragossa per 15,90€, amb un temps de viatge de 2:35 h i 1:17 h respectivament.

En el marc d’aquesta col·laboració, les persones que acreditin que es desplaçaran a la ciutat de Tarragona per gaudir de Tàrraco Viva entre l’11 de maig i fins el 31 de maig, podran gaudir de descomptes de fins el 30%, en el moment de la compra del bitllet presentant l’abonament promocional que es pot descarregar a la mateixa pàgina web de www.tarracoviva.com.

A més aquesta campanya especial s’acompanyarà amb la promoció d’aquesta celebració, així com de la campanya de preus promocionals a través de tots els canals de comunicació de Renfe, canals de Twitter, Facebook i blogrenfe.com.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta