Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç S’aprova el projecte executiu del Mercat Central

S’aprova el projecte executiu del Mercat Central

S’aprova el projecte executiu del Mercat Central

Amb aquest pas es manté la previsió de començar les obres a principis de 2011
27/07/2010

 

El Consell Plenari de l’Ajuntament de Tarragona ha aprovat aquest dimarts el Projecte Executiu del Mercat Central, amb 21 vots a favor (PSC, ERC i CiU) i 4 abstencions. El projecte executiu del Mercat Central és el posterior al projecte bàsic i dóna tota la informació necessària a l’empresa que haurà de fer la reforma de l’edifici. És un pas imprescindible per poder licitar i adjudicar l’obra, i iniciar el treballs a principis de 2011, tal com estava previst.

El tinent d'alcalde de Promoció i president d’ESPIMSA, Sergi de los Rios, ha destacat que per primera vegada en deu anys la reforma del Mercat Central compta amb un Projecte Executiu, fet que significa que s’ha desencallat una obra bàsica per al futur de Tarragona. “En deu anys tan sols s’havia redactat un projecte bàsic, que va estar dos anys amagat, mentre que des de 2007 hem realitzat dos projectes executius, el desmuntatge de les restes arqueològiques, la desviació de serveis i hem buscat el finançament per a l’obra”, ha afirmat De los Rios.

El tinent d'alcalde ha recordat que el projecte que s’ha aprovat respon a les necessitats dels paradistes, ja que inclou una planta de logística, un supermercat i dues plantes d’aparcament, amb què es guanyaran 330 places noves, que se sumaran a les més de 400 que ja existeixen. Segons el tinent d'alcalde, “s’aprova un projecte viable i adequat a les necessitats dels paradistes i de la ciutat”.

Pel que fa al finançament, Sergi de los Rios, ha explicat que la  setmana passada es va enviar el projecte al Ministeri de l'Habitatge i s’està a l’espera de rebre la proposta de conveni per formalitzar els 8 milions d’euros per al finançament de la reforma.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta