Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç S'adjudiquen les obres de reforma del Mercat Central

S'adjudiquen les obres de reforma del Mercat Central

S'adjudiquen les obres de reforma del Mercat Central

La Unió Temporadal d'Empreses formada per Corsán, Corviam i Vicsan durà a terme els treballs, que començaran aquest mes de març
S'adjudiquen les obres de reforma del Mercat Central El tinent d'alcalde i president d'ESPIMSA Sergi de los Rios
08/02/2011

La Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada per les empreses Corsán-Corviam-Vicsan serà l’encarregada de reformar el Mercat Central de Tarragona, després de ser l’adjudicatària del Concurs públic efectuat els darrers mesos. El president d’ESPIMSA, Sergi de los Rios, ho ha anunciat aquest dimarts en roda de premsa, on també ha explicat que a partir d’ara s’obre un període de dues setmanes per a formalitzar el contracte, de manera que l’inici de reforma de l’edifici serà el proper mes de març.

L’oferta de l’UTE guanyadora era de prop de 20 milions d’euros, que és el cost de l’obra, ja que cal recordar que l’aparcament va sortir a concessió de manera que l’Ajuntament s’estalvia els 7 milions d’euros del seu cost, ja que l’assumeix l’empresa constructora que, en principi té els drets d’explotació. L’Ajuntament, però, pot recuperar l’aparcament durant la seva construcció o després.

Sergi de los Rios ha recordat que les obres tenen un termini de 30 mesos, de manera que la previsió és que la reforma sigui una realitat a finals de 2013. En aquest sentit, ha recordat que ja a principis de 2009 va afirmar que la desviació de serveis començaria al 2010, per tal d’iniciar les obres al primer trimestre de 2011. El President d’ESPIMSA ha volgut recordar que ja es va començar a parlar de la reforma del Mercat el 1999, però no ha estat fins els darrers tres anys que s’ha posat fil a l’agulla al projecte.

Comença una nova campanya de promoció comercial

Sergi de los Rios ha presentat també una nova campanya, que porta per títol “Comprar a la zona del Mercat té premi” i que segueix les iniciades per Nadal dins la marca –Zona Mercat- Oberts per obres.

Des d’aquesta setmana i fins el proper 31 de març, qualsevol compra que es faci a la zona del Mercat Central podrà optar a un sorteig de 15 càmeres Toshiba. Amb la compra, cada client tindrà una butlleta, que s’haurà d’omplir i dipositar a una urna que es troba a l’entrada principal del Mercat provisional. La campanya va més enllà del propi Mercat i s’obre al seu entorn: carrers Cristòfol Colom, passatge Cobos, Canyelles, plaça Corsini, Governador González, Reding, Lleida i Soler.

Per a de los Rios, la voluntat és apropar la gent a l’entorn del Mercat a partir de diverses accions com ara aquesta i que s’aniran succeint mentre durin les obres.

Per a més informació:

Segells de reconeixement d’administració oberta