Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Signat un conveni de col·laboració per promocionar la Tàrraco Romana

Signat un conveni de col·laboració per promocionar la Tàrraco Romana

Signat un conveni de col·laboració per promocionar la Tàrraco Romana

L'acord entre la Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines i el Consorci per a la Gestió del Pla de Competitivitat Turística de la Tàrraco Romana ha tingut lloc avui.
Signat un conveni de col·laboració per promocionar la Tàrraco Romana Patrícia Anton, amb Ernest Juncosa (a la dreta) i Carlos Legaz, president i vicepresident de la Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines.
10/05/2012

 

La Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines, en nom de la Confederació de Comerç de Catalunya, ha signat avui un acord de col·laboració amb el Consorci per a la Gestió del Pla de Competitivitat Turística de la Tàrraco Romana.

Ambdues entitats posaran en marxa una aplicació per a telefonia mòbil per a la promoció conjunta del comerç, el turisme i la cultura tarragonina, aprofitant la importància de les noves tecnologies i l’evolució dels anomenats smartphones.

Aquesta “app” combinarà la geolocalització dels comerços associats a les unions de botiguers de la Costa Daurada amb tota l’oferta turística i cultural, així com l’agenda de les activitats locals. Per tal d’arribar al màxim nombre de persones, turistes o locals, la informació estarà disponible en quatre idiomes: català, castellà, anglès i rus.

La presidenta del Consorci per a la Gestió del Pla de Competitivitat Turística de la Tàrraco Romana, Patrícia Anton, ha valorat molt positivament la signatura del conveni ja que "donarà un impuls a la promoció del comerç, el turisme i la cultura, ja que mitjançant les noves tecnologies, els posarà a l'abast dels turistes, visitants i ciutadans”.

La Confederació de Comerç de Catalunya és l’organització més representativa del comerç català i aplega actualment uns 350 gremis i associacions, que alhora representen 90.000 comerciants i botiguers de Catalunya. La delegació de Tarragona aplega a més de 4.000 botiguers agrupats en 17 associacions de tot el Camp de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta