Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Tarragona acollirà el primer festival de fotografia gastronòmica del món

Tarragona acollirà el primer festival de fotografia gastronòmica del món

Tarragona acollirà el primer festival de fotografia gastronòmica del món

Se celebrarà del 30 de setembre al 17 de setembre amb una vintena d'exposicions
18/05/2010


Del 30 de setembre al 17 d’octubre, Tarragona serà la seu del Food Photo Festival, el primer festival de fotografia gastronòmica que es realitzarà exclusivament d’aquesta matèria. El festival comptarà amb una vintena d’exposicions que tindran la seva seu al Tinglado del Port i que se succeiran per tota la ciutat, diverses jornades per a professionals del sector i actes destinats als estudiants de fotografia.

El Food Photo Festival sorgeix de l’interès de Günter Beer, director del Festival i de Tarragona Turisme, que des del primer moment ha treballat perquè Tarragona es converteixi en la capital de la fotografia gastronòmica a finals de setembre. En aquest sentit, el gerent de Tarragona Turisme, Carles Sanz, ha remarcat que es tracta d’un festival de nova creació i que pot convertir la ciutat en un pol d’atracció important, al mateix moment que uneix cultura i fotografia, dos mots que defineixen Tarragona a la perfecció.
 
Les previsions són que més de 400 professionals i milers d’aficionats s’acostin a Tarragona durant la quinzena de dies que durarà el festival. En aquest sentit, el president de Tarragona Turisme, Sergi de los Rios, ha volgut destacar que s’ha treballat de valent perquè el Food Photo Festival sigui una realitat a Tarragona. “És tan sols el començament d’un festival que pot tenir un recorregut llarg i que pot situar la nostra ciutat com a un referent mundial en fotografia gastronòmica”, ha afirmat de los Rios.
 
Per a més informació
Segells de reconeixement d’administració oberta