Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Tarragona acull l' 11 Congrés nacional d'hospitalització a domicili

Tarragona acull l' 11 Congrés nacional d'hospitalització a domicili

Tarragona acull l' 11 Congrés nacional d'hospitalització a domicili

El Congrés Nacional de la SEHAD tindrà lloc al Palau Firal i de Congressos de Tarragona del 13 al 15 de juny i comptarà amb la participació de més de 300 professionals.
Tarragona acull l' 11 Congrés nacional d'hospitalització a domicili Cartell del congrés
12/06/2012

 

Dimecres 13 de juny, a les 19.30 h,  l’Auditori August del Palau Firal i de Congressos de Tarragona serà l’escenari de l’acte inaugural del 11º Congres Nacional de la Societat Espanyola d’Hospitalització a Domicili (SEHAD 2012).

En l’acte d’inauguració del Congrés hi assistiran: el tinent d’alcalde de Treball i Activació Econòmica, Javier Villamayor; la vicerectora d’Investigació i Relacions amb Institucions Sanitàries, Rosa Solà; el director dels serveis territorials de Salut, Josep Mercadé; el president del Col·legi Oficial de Metges, Fernando Vizcarro; la presidenta del Col·legi Oficial d’ Infermeria de Tarragona, Anna Pedraza; el president del Comitè Organitzador del Congrés, Dr. Juan Alberto Spuch, i el president de la Societat Catalana d’Hospitalització a Domicili, Dr. Alfons Cuxart.

Es tracta d’una trobada que se celebra amb caràcter bianual organitzada per la Sociedad Española de Hospitalización a Domicilio. Durant el Congrés, els professionals que l’integren presenten les novetats d’actuació terapèutica portades a terme pels seus membres. A més, en la present edició s’aprofitarà per actualitzar i comunicar noves perspectives terapèutiques en aquesta modalitat d’assistència. I és que els professionals que l’efectuen són uns ferms defensors de què el millor lloc per iniciar i seguir un tractament és al domicili del pacient, tant per a ell com per a la seva família.


La conferència inaugural, 13 de juny, a les 19:30 h., anirà a càrrec del professor Vilardell, del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Vall d’Hebrón, titulada “Visión del profesional sanitario en el momento actual”. Sense menysprear la conferència de l’acte de clausura, divendres, 15 de juny a les 13:30 h., “La proximidad: un valor en alza” del doctor Manel Jovells, Director General de la Fundació Althaia de Manresa i president de la Unió Catalana d’Hospitals.

Cal destacar, degut al seu caràcter nacional, l’assistència de ponents i congressistes de tot el territori espanyol, incloent Unitats d’Hospitalització a Domicili molt potents como és la Unitat d’HaD del País Basc.

Com a novetat de la present edició, destaca el "Fórum Abierto" (Auditori August, dijous 14 h a les 18 h) i el lliurament del premi Ana Barrena, patrocinat pel Col·legi d’Infermeria de Tarragona.

Més informació: www.sehad2012.com

Podeu consultar aqui el programa en format pdf

Segells de reconeixement d’administració oberta