Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Aquest cap de setmana Tarragona acull la Fira 50+1

Aquest cap de setmana Tarragona acull la Fira 50+1

Aquest cap de setmana Tarragona acull la Fira 50+1

Es tracta d'una fira itinerant, enmarcada dins la campanya Made In Alta Ribagorça, per donar a conèixer la comarca arreu. La Fira s'inicia a Tarragona doncs és un dels públics objectius més importants que té la comarca.
Aquest cap de setmana Tarragona acull la Fira 50+1 Roda de premsa de la presentació de la Fira
24/04/2013

 

La coca central de la Rambla Nova, al tram ubicat davant de l'OMAC, serà el lloc de trobada per a tots aquells que vulguin visitar la Fira, els dies 27 i 28 d'abril entre les 10 i les 20:30 hores.

Aquesta iniciativa vol donar a conèixer la riquesa cultural, artística, grastronòmica i d'oci de l'Alta Ribagorça.

Pack 50 +1: 1000 habitacions a 50 euros

El nom 50+1 s'ha adoptat en relació a la iniciativa portada a terme pels hotelers de la zona, els qual ofereixen durant la Fira més de 1000 habitacions per 50 euros, per a dues nits i dues persones. El +1 (1 euro) permet a tots aquells que agafin la promoció visitar una església romànica de la comarca. 

Pack 100+2: apartaments a 100 euros

Per a les famílies es posa a l’abast el pack 100+2, el qual permet disposar d’apartaments per a quatre persones durant dos nits per 100 euros.

Els visitants que comprin qualsevol dels packs tenen accés a una llista de restaurants que ofereixen menús diaris per nomes 10 euros.

A l’estand del Consell Comarcal s’informarà de l’oferta de les habitacions del diferents municipis de la comarca (El Pont de Suert, La Vall de Boí i Vilaller) i es posaran a la venda els packs.

Activitats de la Fira 50+1

  • El dia 27 d'abril i haurà un showcooking a càrrec del xef del restaurant tarragoní Sirco, Esbarjo Gastronòmic, Josep Moreno a partir de les 12 hores.
  • El dia 28 tindrà lloc l’actuació musical del grup Ribatònics, de 12 h a 14 h.
  • Per altra banda es comptarà amb la visita del tarragoní Txaber Allué, premiat en nombroses ocasions pel seu blog El Cocinero Fiel.

 

La consellera de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Tarragona, Patrícia Antón, ha volgut destacar el fet que Tarragona serà la primera ciutat que acollirà aquesta fira itinerant, i la importància de la promoció que "oferta el Consell Comarcal, molt dedicada, com la nostra ciutat, al turisme familiar i cultural."

Per la seva banda, el conseller de Turisme del Consell Comarcal de l'Alta Ribargorça, Josep Lluís Farrero, ha remarcat les similituds de Tarragona amb el seu territori degut que "ambdós són Patrimoni de la Humanitat, doncs la Vall de Boí ho és per les seves tres esglèsies romàniques". Ha destacat també que els habitants de les comarques de Tarragona són un dels principals clients i turistes que rep l'Alta Ribagorça, tant en la temporada d'esquí com a l'estiu.

Segells de reconeixement d’administració oberta