Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Tarragona es promociona a Saragossa com a destinació de turisme de reunions

Tarragona es promociona a Saragossa com a destinació de turisme de reunions

Tarragona es promociona a Saragossa com a destinació de turisme de reunions

La capital aragonesa acollirà el 29 d'octubre una presentació organitzada pel Tarragona Convention Bureau
26/10/2009

El Departament de Congressos del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona presentarà a Saragossa el potencial de Tarragona com a destinació del turisme de reunions. Ho farà el proper dijous 29 d’octubre a Saragossa de la mà del gerent del Patronat Municipal de Turisme, Carles Sanz, amb un posterior dinar amb productes típics de la gastronomia tarragonina.

A la presentació, destinada a empresaris aragonesos i amb el suport de la la Confederació d’Empresaris de Saragossa, hi assistiran diverses empreses associades al Tarragona Convention Bureau, com ara el Palau Firal i de Congressos.
 
L’objectiu de les oficines de congressos és potenciar la nostra destinació dins el mercat de reunions, amb el suport dels empresaris locals i les infraestructures que disposem a la zona. A més a més, cal saber potenciar el llegat patrimonial que atorga a la ciutat un fet diferencial i de qualitat necessari per competir amb d’altres destinacions més consolidades que la nostra. La consecució d'aquests objectius comporta un clar benefici final per al sector privat, ja que Tarragona rebrà un major nombre de visitants en temporades baixes.
Segells de reconeixement d’administració oberta