Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Tarragona es promociona turísticament per Itàlia

Tarragona es promociona turísticament per Itàlia

Tarragona es promociona turísticament per Itàlia

El grup de ciutats espanyoles declarades Patrimoni de la Humanitat difon els atractius culturals d'aquestes localitats
23/05/2011

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona promociona la ciutat per tota Itàlia, conjuntament amb altres ciutats espanyoles declarades Patrimoni de la Humanitat.
L’acció consisteix en un recorregut per importants nuclis urbans del nord i centre-sud d’Itàlia que compten amb un enorme potencial de mercat, ja que un total de 3.5 milions de turistes van visitar Espanya durant 2010. La majoria dels estudis turístics indiquen que les activitats culturals són el primer incentiu per la planificació d’unes vacances a Espanya. Segons les dades de l’IET, un 57% dels italians que visiten el país realitzen activitats culturals i, segons les dades de l’ISTAT, al voltant d’un 66% té motivacions culturals en l’elecció del destí.

La tendència actual a retallar les vacances i a realitzar més viatges de curta durada, unida a la proliferació de connexions aèries amb diferents ciutats espanyoles des de la major part de les grans i mitges ciutats italianes, amplia les possibilitats de potenciar el turisme cultural i de ciutat.

Agenda de la Gira

  • Bèrgam (18 i 19 de maig)
  • Verona (21 i 22 de maig)
  • Bolonya (24 i 25 de maig)
  • Florència (27 i 28 de maig)
  • Pisa (30 i 31 de maig)
  • Nàpols (3 i 4 de juny)


Sobre el GCPHE

El Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España (GCPHE) és una associació sense ànim de lucre creada l’any 1993 amb l’objectiu d’actuar de manera conjunta en la defensa del patrimoni històric i cultural de les ciutats que la composen: Alcalá de Henares, Àvila, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mérida, Salamanca, San Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostela, Segòvia, Tarragona i Toledo.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta