Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Tarragona s'uneix amb el territori per a promocionar-se

Tarragona s'uneix amb el territori per a promocionar-se

Tarragona s'uneix amb el territori per a promocionar-se

Sergi de los Rios ha assistit avui a la presentació de les accions que duran a terme les poblacions turístiques de la Costa Daurada el 2010
16/02/2010

Els patronats municipals de turisme de Cambrils, Salou, Reus, Vila-Seca i la Pineda Platja han presentat aquest matí les accions que duran a terme aquest 2010 dins de l’Aliança conjunta que formen des de l’any 2000. La principal novetat, però, ha estat la presència del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, que col·laborarà en una acció puntual aquest any, concretament en un acte de promoció a Santander.

El President del PMTT, Sergi de los Rios, ha compartit taula amb els altres regidors de turisme i responsables executius de Port Aventura, i ha destacat el fet que Tarragona acabi amb “l’autoaïllament en la promoció turística”. “Tot i que sigui tan sols una acció, es tracta d’una gran notícia que Tarragona treballi de manera conjunta amb els municipis del voltant i aprofitar de manera conjunta els reclams i l’oferta de cada població”, ha afirmat Sergi de los Rios.
 
Tots els representants polítics han destacat que aquesta primera col·laboració de Tarragona reforça la seva aliança i amplia el cercle de la marca Costa Daurada. En aquest sentit, De los Rios ha reconegut que “cal anar pas a pas per ampliar la col·laboració de Tarragona amb l’Aliança, i que tots ens trobem còmodes, però és lògic i necessari que col·laborem conjuntament en una promoció turística que ens beneficia a tots”. El President del Patronat Municipal de Turisme ha recordat que ja fa anys que s’hauria d’haver iniciat aquesta col·laboració.
Segells de reconeixement d’administració oberta