Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Torna la campanya 'Posa't guapa amb els comerços de Campclar'

Torna la campanya 'Posa't guapa amb els comerços de Campclar'

Torna la campanya 'Posa't guapa amb els comerços de Campclar'

La iniciativa ja va repartir prop de 20.000 butlletes l'any passat i compta amb 220 premis per als participants
23/10/2009

Un any més, l'Associació de Comerciants de Campclar (ACC) engega una campanya per tal de promocionar el seu comerç. I tal com ho va fer l'any passat en aquestes dates, ha engegat fins al 30 de novembre la promoció Posa't guapa amb els comerços de Campclar. El tret de sortida d'aquesta campanya ha sigut aquest dijous 22 d'octubre mitjançant una roda de premsa presidida pel tinent d'alcalde Sergi de los Ríos, el conseller de zona de Campclar, el Sr. Joan Sanahujes; i la presidenta de l’ACC, Montserrat Torrell.

Durant els prop de 40 dies que durarà la campanya, els més de 50 comerços de l’Associació oferiran una butlleta de participació per entrar en el sorteig de diferents premis: 20 lots de productes que es bescanviaran al comerç Drogueria Mora, 20 lots de productes de bellesa que es bescanviaran a la farmàcia Torrell, i 180 premis de perruqueria, consistents en rentar i marcar, que es podran bescanviar en qualsevol de les vuit perruqueries de l’ACC. En total, es repartiran unes 20.000 butlletes de participació, de les quals 220 duen premi.

Paral·lelament, també s’han repartit diversos cartells promocionals i octavetes informatives de la campanya entre els comerços associats del barri i els habitatges de Campclar amb l’objectiu de difondre una iniciativa que l’any passat, en la seva estrena, va aconseguir un gran èxit participatiu i una excel·lent acollida entre el veïnat. A través d’aquesta campanya, que s’allargarà fins el 30 de novembre, l’Associació de Comerciants de Campclar segueix endavant amb la seva vocació de continuar oferint el millor servei comercial als residents del barri i també als no residents que s’acosten a aquesta zona de la ciutat per efectuar les seves compres i, per extensió, per conèixer el barri.

La campanya és un exemple més de la voluntat de dinamitzar el comerç del barri que des de fa temps efectua l'Associació de Comerciants de Campcar. En aquest sentit, cal recordar que l’ACC va veure reconegut el treball realitzat per a la posada en valor de la funció social del comerç urbà. Al mateix temps, el reconeixement per part de la Generalitat suposa per a l’Associació de Comerciants de Campclar una empenta per seguir treballant en el desenvolupament econòmic i social del barri tarragoní, al mateix temps que constata que la feina desenvolupada fins ara ha tingut un ressò dins el teixit social de Tarragona, però també de Catalunya.

Segells de reconeixement d’administració oberta