Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Turisme de l'Ajuntament i de la Generalitat centralitzaran els seus serveis en el nou espai del Banc d'Espanya

Turisme de l'Ajuntament i de la Generalitat centralitzaran els seus serveis en el nou espai del Banc d'Espanya

Turisme de l'Ajuntament i de la Generalitat centralitzaran els seus serveis en el nou espai del Banc d'Espanya

El conseller Huguet i el tinent d’alcalde Sergi de los Rios han signat protocol d’intencions per tal d’integrar l’oficina de turisme de Tarragona de la Generalitat al futur centre de recepció de visitants
17/07/2010

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i el tinent d’alcalde de Promoció, Estratègies de Ciutat i Projecció Exterior, Sergi de los Rios han visitat aquest dimarts l’Espai TGN, futur centre de recepció de visitants i d’interpretació de la Tàrraco Romana que s’ubicarà a l’edifici del Banc d’Espanya. Aquest centre estarà gestionat per l’Ajuntament de Tarragona i serà un ens d’informació dels punts d’interès, serveis i activitats de la ciutat, alhora que involucrarà a la ciutadania i al visitant en el coneixement del patrimoni de la ciutat, amb funcions de centre d’interpretació. En aquest espai es disposarà d’elements que facilitaran el coneixement interactiu, apostant per recreacions en tres dimensions i donant una visió global de la Tàrraco Romana.

Les dues institucions han signat durant la visita el protocol d’intencions per tal d’integrar l’oficina de turisme de Tarragona de la Generalitat al futur centre de recepció de visitants, de manera que integri una gran oficina de recepció. El tinent d’alcalde De los Rios ha explicat que la signatura d’aquest document suposa un pas endavant en la gestió eficaç i coordinada del servei d’informació turística de la ciutat. D’aquesta manera, les oficines de turisme de l’Ajuntament i de la Generalitat se centralitzaran en aquest nou espai a l’edifici del Banc d’Espanya. De los Rios ha afegit que en un any i mig l’Espai TGN començarà a donar els primers passos per convertir-se en un centre d’interpretació que permetrà al visitant reviure la Tàrraco Romana.
 
D’altra banda, el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat i l’Ajuntament de Tarragona han signat un protocol de col·laboració per a la realització d’un pla de foment turístic de recursos turístics intangibles, que donarà prioritat a Tarragona,als projectes turístics vinculats al recurs “Patrimoni romà de la ciutat de Tarragona”.
Segells de reconeixement d’administració oberta