Esteu aquí: Inici Comerç Notícies economia i comerç Turisme, Mercat Central i Tarragona Gastronòmica signen un acord de col·laboració mutu

Turisme, Mercat Central i Tarragona Gastronòmica signen un acord de col·laboració mutu

Turisme, Mercat Central i Tarragona Gastronòmica signen un acord de col·laboració mutu

Aquest acord a tres bandes servirà per vetllar pel posicionament estratègic de Tarragona com a destinació gastronòmica de qualitat així com de la promoció del producte local.
Turisme, Mercat Central i Tarragona Gastronòmica signen un acord de col·laboració mutu Foto: Mauri Fernández
06/02/2013

Avui dimecres, 6 de febrer, s’ha celebrat la signatura del conveni de col·laboració entre el Patronat Municipal de Turisme, l’Associació de Venedors del Mercat Central i l’organització Tarragona Gastronòmica. La presidenta del Patronat Municipal de Turisme i regidora de Comerç i Turisme, Patrícia Anton, ha destacat que aquest conveni pretén, principalment “promocionar la gastronomia de la nostra ciutat, tant el producte com les diverses maneres, tècniques i estils de cuinar, amb els diferents agents del comerç i la restauració de la ciutat”.

Al mateix temps, es compromet a liderar les diferents associacions gastronòmiques de la ciutat per coordinar un calendari gastronòmic anual que potenciï la projecció exterior de la marca Tarragona “Tarragona Gastronòmica” i la genuïnitat d’un producte amb nom propi, tasques destinades a afavorir de forma directa el Mercat Municipal i els restauradors de la ciutat.

Finalment també s’ha acordat la col·laboració mutua en les diferents demostracions gastronòmiques i esdeveniments d’aquest tipus a la ciutat, al llarg de tot l’any. La primera iniciativa serà el proper dissabte, 9 de febrer, a partir de les 10 h, quan es farà un showcooking a la cuina del Mercat Central, activitat que se celebrarà un cop al mes; i que engegarà el restaurant Cal Joan.

Segells de reconeixement d’administració oberta