Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2009 Agermanament infantil de Tarragona amb Lleida en plenes festes

Agermanament infantil de Tarragona amb Lleida en plenes festes

Agermanament infantil de Tarragona amb Lleida en plenes festes

La festa serà el diumenge dia 20 a la plaça Verdaguer a partir de les 18.30 h
18/09/2009

Tarragona rep la visita aquest diumenge d’una delegació de la ciutat de Lleida per celebrar l’agermanament del club infantil de Tarragona, el Club dels Tarraconins, amb el seu homòleg lleidatà, el Club Banyetes. L’agermanament dels dos clubs es va fer oficial el 14 de juny amb una festa multitudinària a la capital lleidatana i ara es completa amb una festa infantil dins les festes de Santa Tecla.
 
L’acte consistirà en un intercanvi simbòlic de samarretes i carnets dels dos clubs entre els alcaldes de les dues ciutats, Josep Fèlix Ballesteros i Àngel Ros; no faltaran a la festa el caragol Banyetes i la Nineta i l’Ivori, mascotes dels clubs, ni els grups de dansa tant dels Tarraconins com dels Banyetes que ballaran conjuntament. La consellera responsable del Club dels Tarraconins, Begoña Floria, lliurarà el carnet del soci 6.000 al tarraconí Octavio Horacio Iacoponelli. A més a més, cinc petits socis del club tarragoní llegiran els seus missatges de pau per commemorar el Dia de la Pau. Els cinc missatges han estat seleccionats entre tots els que els infants van enviar a la web del Club.
 
Aquestes són només algunes de les sorpreses que transcorreran al llarg de la festa que tindrà lloc a la plaça Verdaguer a partir de les 18.30 h i que serà conduïda pel Mag Struc.
 
El Club dels Tarraconins participa activament a les festes de Santa Tecla en diferents actes: com l’enlairament de globus per a la Marató del Banc de Sang (dissabte 19 a les 12 h davant del Teatre Metropol), l’Arrencada dels Gegants (dilluns 21 a les 19.30 h a la plaça de la Font) i aquesta festa d’agermanament que porta per títol “Tarraconins de Festa Major” (diumenge 20 a les 18.30 h a la plaça Verdaguer).

Segells de reconeixement d’administració oberta