Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2009 El cicle Sedassos Kúltúre finalitza amb èxit de participació

El cicle Sedassos Kúltúre finalitza amb èxit de participació

El cicle Sedassos Kúltúre finalitza amb èxit de participació

Més de 7.500 persones han pres part en les diferents activitats a l'espera de la cloenda amb el Tarragona Mestival Sound
29/07/2009
Aquest dijous 30 de juliol a la plaça dels Sedassos finalitza el cicle Sedassos Kúltúre amb el festival de cloenda del camp de treball internacional artístic MIRART a partir de les 22:30.
 
A la mateixa hora, al barri del Serrallo tindran lloc com cada any les “Lectures Calentes d’Estiu”, impulsades per l’Escola de Lletres de Tarragona.
 
L’espectacle Mirart respon al recull de dues setmanes intenses de treball a càrrec dels 28 joves que han intercanviat propostes i coneixements d’arreu del món. Tretze nacionalitats han estat representades en aquest camp de treball Internacional i artístic, convertint la ciutat en un espai òptim per a la experimentació i la creació.
 
El cicle Cultura de Carrer ha aconseguit dia rere dia omplir carrers i places amb el protagonisme dels joves i entitats que hi han col·laborat. Els actes han anat des de les accions poètiques com Memòria de Benedetti fins a espectacles de diferents disciplines artístiques. Un dels valors afegits del cicle Cultura de Carrer és la seva dimensió formativa i la pròpia acció dels joves amb inquietuds artístiques que han format part de la vida cultural de la ciutat mitjançant la seva implicació als cicles d’art emergent, Carello, el punt + alt i Per-for-mate.
 
Han passat més de 7.500 persones entre públic i participants durant el cicle de Cultura de Carrer, tot i així, la cloenda final serà els propers dies 7 i 8 d’agost a Torreforta amb el Tarragona Mestival Sound.
 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta