Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2009 El cicle "SOS Autònoms" presenta l’experiència d’autònoms i emprenedors en primera persona

El cicle "SOS Autònoms" presenta l’experiència d’autònoms i emprenedors en primera persona

El cicle "SOS Autònoms" presenta l’experiència d’autònoms i emprenedors en primera persona

El dijous 8 d’octubre a les 12 del migdia a la sala d’actes
07/10/2009

Dins el cicle “SOS Autònoms”, el dijous la xerrada presentarà casos reals on els ponents debatran i explicaran quina és la seva experiència com a joves empresaris, autònoms i emprenedors i les dificultats que han trobat en la creació i desenvolupament de la seva empresa. Explicaran, en primera persona, el seu projecte, la seva trajectòria i la seva experiència.
 
Els encarregats d’exposar el seu projecte seran: Ricart Cortines, soci director SINTESIS INFORMATION i representant de la Comissió de PIMEC Joves Empresaris de Tarragona i Josep Cervera, assessor del Departament Consultoria Estratègica Finances i Innovació (CEFI) de PIMEC.
 
Aquest cicle, iniciat al maig , ha tractat temes com “Mesures Anticrisi per autònoms”, “Inici d’activitats per compte propi” i “Màrqueting amb pocs recursos” i ha comptat amb la participació de ponents d’entitats com PIMEC i CTAC.

Segells de reconeixement d’administració oberta