Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2009 El Club dels Tarraconins ja supera els 6.000 socis

El Club dels Tarraconins ja supera els 6.000 socis

El Club dels Tarraconins ja supera els 6.000 socis

El lliurament oficial del carnet es farà per Santa Tecla, en una festa oberta a la ciutat
26/08/2009

Aquests mesos d’estiu han servit per fer créixer el número de socis del Club dels Tarraconins. En pocs mesos més de 1.000 nens i nenes han obtingut el carnet del Club.

El soci número 6.000 és Octavio Horacio Iacoponelli , té 10 anys i va a l’escola Pau Delclòs. L’Octavio Horacio rebrà un reconeixement per part del Club en una festa que s’organitza en el marc de les festes majors de Santa Tecla.
 
D’aquesta manera, el proper 20 de setembre a les 18.30 h, a la plaça Verdaguer, el Club celebrarà la festa Tarraconins de festa major on es farà l’entrega oficial del carnet del soci número 6.000.
 
Tarraconins de festa major comptarà també amb la presència dels personatges del Club Banyetes, de Lleida, després que el passat mes de juny la Nineta i l’Ivori visitessin les seves contrades. Les Tecla’t Magi’c tampoc es perdran l’ocasió per demostrar, una vegada més, les coreografies més intrèpides del Club.
 
A més, la festa també servirà per commemorar el Dia Internacional de la Pau. Fins el dia 10 de setembre, tots els tarraconins poden enviar missatges de pau al web www.tarraconins.cat. Els cinc desitjos més originals es llegiran el dia de la festa, juntament amb un manifest que reclami la pau com l’únic camí per solucionar conflictes.
 
Es tracta d’una gran festa que pretén celebrar diverses coses el mateix dia: l’Agermanament amb el Club Banyetes de Lleida, el reconeixement del soci número 6.000 i el Dia Internacional de la Pau, en el marc incomparable de la festa major per excel·lència de casa nostra: Santa Tecla. Tot això acompanyats del Mag Struc, que s’encarregarà d’amenitzar l’acte i de posar el toc màgic de la festa amb els seus trucs i espectacles.

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta