Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2009 El primer concurs fotogràfic infantil “Jugant per Tarragona” del Club dels Tarraconins ja té guanyadors

El primer concurs fotogràfic infantil “Jugant per Tarragona” del Club dels Tarraconins ja té guanyadors

El primer concurs fotogràfic infantil “Jugant per Tarragona” del Club dels Tarraconins ja té guanyadors

Salaheddine El Motaki, d’11 anys, s'ha endut el primer guardó amb la instantània "La cama"
El primer concurs fotogràfic infantil “Jugant per Tarragona” del Club dels Tarraconins ja té guanyadors Fotografia "La cama", guanyadora del primer premi del concurs
03/08/2009
Els mereixedors dels premis d’aquesta primera edició han estat Salaheddine El Motaki, Ainara Saldaña i Natàlia Sáez, que han presentat els millors treballs d’un total de 119 fotografies. S’han presentat 53 nens i nenes -cada participant podia presentar un màxim de 3 fotografies-, tots ells membres del Club dels Tarraconins.
 
La valoració del concurs, per part del jurat, ha estat molt positiva tant pel què fa a participació com en quantitat i qualitat dels treballs presentats. Per a aquesta primera edició s’ha comptat amb el patrocini de Viajes Edisema i la col·laboració de Fotos Legaz.
 
El primer premi se l’ha endut Salaheddine El Motaki, d’11 anys, amb la instantània “La cama” que el jurat ha valorat per la seva originalitat i el factor atzar fotogràfic que hi és palès.
 
El segon premi ha recaigut sobre Ainara Saldaña, de tres anys, que ha fotografiat la seva bicicleta al Parc Francolí. El reconeixement de “Mi bici”, que així és com es titula, ha estat pel contrast entre la frescor i la innocència de la imatge amb una actitud quasi professional de la fotògrafa.
 
El tercer premi ha estat per Natàlia Sáez, de set anys, amb la instantània “El petó” que s’ha premiat per l’originalitat de l’espai triat i pel fet que mostra un punt de vista diferent com de món a l’inrevés.
 
Els premis són, per al primer, un cap de setmana familiar a Disneyland París; per al segon, un cap de setmana familiar a la Ciutat de les Ciències de València. I per al tercer, cinc entrades per anar al cinema. A més, tots tres rebran un lot de productes fotogràfics de Fotos Legaz.
 
El jurat ha estat presidit per Chantal Grande, membre del Consell de les Arts i comissària del Tinglado 2, i format per Xavier Argente, Jordi Abelló, Cinta Olivan (en representació de Begoña Floria) i Núria Loras (en representació de Begoña Parra). Els criteris de valoració han estat la creativitat, l’originalitat i la tècnica.
 
L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el proper dilluns 17 d’agost en el marc de les festes de Sant Magí, a les 18.15 h al Parc de la Reconciliació, al costat de la Casa de la Festa. Es comptarà amb la presència de la Nineta i l’Ivori.
 
Segells de reconeixement d’administració oberta