Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2009 Els centres cívics acullen l’exposició “La represa democràtica. 30 anys d’eleccions democràtiques municipals a Tarragona”

Els centres cívics acullen l’exposició “La represa democràtica. 30 anys d’eleccions democràtiques municipals a Tarragona”

Els centres cívics acullen l’exposició “La represa democràtica. 30 anys d’eleccions democràtiques municipals a Tarragona”

El primer centre cívic que l'acollirà serà el de Bonavista, del 6 al 31 d'octubre
05/10/2009

 

A partir del dimarts 6 d’octubre es podrà visitar, als diferents centres cívics de Tarragona, la mostra La represa democràtica. 30 anys d’eleccions democràtiques municipals a Tarragona, que ja es va poder veure al Pati Jaume I de l’Ajuntament el passat mes de juny i que es va fer dins el marc dels actes per commemorar els 30 anys d’eleccions democràtiques municipals a Tarragona.
 
La mostra es podrà veure en els següents centres i en les següents dates:
  • Centre cívic de Bonavista: del 6 al 31 d’octubre
  • Centre cívic de Sant Pere i Sant Pau: del 3 al 30 de novembre
  • Centre cívic de Sant Salvador: del 2 al 30 de desembre
 
L'exposició està estructurada en vuit apartats, un per a cadascuna de les vuit eleccions municipals celebrades a Tarragona, des del 1979 fins al 2007, i inclou documents de propaganda, fotografies, gràfics i portades de diaris.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta