Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2009 Els socis del Club dels Tarraconins podran descobrir els arbres que viuen al Parc de la Ciutat

Els socis del Club dels Tarraconins podran descobrir els arbres que viuen al Parc de la Ciutat

Els socis del Club dels Tarraconins podran descobrir els arbres que viuen al Parc de la Ciutat

Es tracta d’una activitat que anirà a càrrec del naturalista i fotògraf professional, Ferran Aguilar
Els socis del Club dels Tarraconins podran descobrir els arbres que viuen al Parc de la Ciutat El Parc de la Ciutat. Foto: Ferran Aguilar
15/10/2009

Deu socis del Club dels Tarraconins gaudiran, el proper diumenge 18 d’octubre, d’una ruta per conèixer els arbres que viuen al Parc de la Ciutat. Es tracta d’un taller de natura impulsat des de la conselleria de Sostenibilitat, Medi Ambient i Salut i que es dirigeix a nens i nenes d’entre 7 i 12 anys.

El naturalista i fotògraf professional, Ferran Aguilar, serà l’encarregat de dirigir l’activitat, que es dividirà en dues parts.

D’una banda, es farà una breu explicació teòrica als petits sobre els diferents arbres que hi ha al Parc de la Ciutat.

De l'altra, s’organitzarà una petita gimcana que ajudarà els nens i nenes a descobrir cinc espècies diferents d’arbres mitjançant la realització de diferents proves. Així doncs, l’aprenentatge s’adquirirà observant la flora i les parts que la composen: escorça, limbe, nervis, fulles, flor, fruits, etc.

Després de realitzar totes les proves, els nens hauran d’endevinar la tipologia de les espècies mitjançant les pistes que hauran anat recollint de les parts de cadascun dels arbres i amb l’ajut d’una clau d’identificació.

Es tracta d’una activitat que pretén, d’una banda, ampliar el coneixement sobre la natura de la ciutat i, d’una altra, fomentar les activitats en família.


Activitat – Ruta per conèixer els arbres

Dia i hora: diumenge 18 d’octubre a les 10 h
Lloc: Parc de la Ciutat
Adreçat a: nens i nenes d’entre 7 i 12 anys

www.tarraconins.cat

 

Segells de reconeixement d’administració oberta