Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2009 Es presenta la segona edició del cicle Pantalla del Món dins la Tardor Intercultural de Joventut

Es presenta la segona edició del cicle Pantalla del Món dins la Tardor Intercultural de Joventut

Es presenta la segona edició del cicle Pantalla del Món dins la Tardor Intercultural de Joventut

El cicle, d’entrada gratuïta, continuarà tots els dimecres fins al 2 de desembre
21/10/2009

 

Dins de la programació de la Tardor Intercultural, la Conselleria de Joventut engega la segona edició del cicle Pantalla del Món. Aquest projecte va néixer l’any passat amb l’objectiu de donar a conèixer produccions fílmiques provinents d’Àfrica als espectadors de la nostra ciutat de forma gratuïta.

El cicle Pantalla del Món s’inicia aquesta dimecres 21 d’octubre, a l’Antiga Audiència, amb la projecció de dos documentals produïts a Tarragona. El primer d’ells, el Rap com a forma de comunicació intercultural,  vol donar a conèixer l’essència humana d’expressar i percebre emocions a través de la màgia de la música, la importància dels nostres valors i la força que poden arribar a tenir en aquesta societat on vivim tots. Per altra banda, es presentarà el III documental de carrer, Generació Part Alta, on joves que habiten a aquesta zona de la ciutat han plasmat la seva particular visió del barri més antic de Tarragona.

Cal recordar que a partir del proper dia 28, tots els dimecres a les 20 h, a l'Antiga Audiència, es podrà gaudir de forma gratuïta de diversos films, documentals i curtmetratges produïts tots ells al continent africà. Accions com aquest cicle obren les portes a realitzadors i productors d'altres continents a ingressos que, encara que modestos, són possiblement els únics que obtenen. Al mateix temps es pretén establir el diàleg i la comunicació amb el públic de Tarragona, cada vegada més receptiu, nombrós i sensible davant la realitat sociocultural i política d'Àfrica, un continent tan ric com desconegut.

El cicle d'entrada gratuïta cotinuarà tots els dimecres fins al 2 de desembre.

Per a mes informació:

 

Segells de reconeixement d’administració oberta