Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2009 Es tanca el cicle la Caixa d’Eines de l’Estiu Jove amb un taller d’elaboració de tofu i seitan

Es tanca el cicle la Caixa d’Eines de l’Estiu Jove amb un taller d’elaboració de tofu i seitan

Es tanca el cicle la Caixa d’Eines de l’Estiu Jove amb un taller d’elaboració de tofu i seitan

L'activitat ofereix les claus per aconseguir un estil de vida saludable en els paràmetres de consum i vida sostenible
29/07/2009
Aquest dijous 30 de juliol, a les 18h, tindrà lloc el darrer tast de cuina centrat en l’elaboració i propietats del tofu i seitan. Aquest taller de descoberta, clou el cicle d’estiu anomenat “Caixa d’eines” per l’autonomia personal inclòs en el programa de l’Estiu Jove.
 
Amb la col·laboració del restaurant Al Natural, s’impartirà una sessió completa sobre l’excel·lent qualitat del seitan, el tofu i la soja groga.
 
Cuina pràctica pensada per aquelles persones que estiguin interessades en millorar els seus coneixements sobre alimentació sana i energètica i les seves repercussions en la salut, comprovant que no és ni estranya ni avorrida de cuinar ni de menjar.
 
Aquesta activitat es presenta com una opció per aconseguir un estil de vida saludable en els paràmetres de consum i vida sostenible. Amb la gestió i el tractament d’aquests productes ecològics el participant rebrà informació sobre les fases de transformació i conservació dels aliments i a la vegada mantindrà uns hàbits propicis en la seva dieta i nutrició.
 
El conjunt de totes les propostes del cicle la “Caixa d’Eines” han concentrat durant aquest mes de juliol un total de 105 joves. Aquest tast de cuina se sumarà als tallers de wok, de postres gelades, te, infusions, etc.
 
Per a més informació sobre el tast de tofu i seitan, poden contactar amb Maijo del restaurant Al Natural al telèfon 977 216 454. També podeu consultar el web www.tarragonajove.org
 
Cuina amb tofu i seitan
Dia: 30 de juliol, dijou
Edat: a partir de 16 anys
Hora: 18h
Lloc: Ginko Biloba (c/ Ventallols, 13)
Preu: 7€

 

Segells de reconeixement d’administració oberta