Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2009 Tarragona Impulsa estrena el nou servei Espai Empresa

Tarragona Impulsa estrena el nou servei Espai Empresa

Tarragona Impulsa estrena el nou servei Espai Empresa

Tots els dimecres, de 16 a 19 h, obre les seves portes l'Espai Empresa, dirigit a persones emprenedores, empresaris de petita i mitjana empresa
07/10/2009

La Conselleria d’Empreses, Formació, Ocupació i Consum ha posat avui en marxa el nou servei Espai Empresa, en el marc del projecte Tarragona Impulsa que té com a objectiu donar suport al col·lectiu d’autònoms, joves emprenedors i petits comerciants en la creació d’empreses i l’autoocupació.

Aquest espai es troba a la Sala 1 de l’Hotel d’Entitats, amb accés lliure als recursos de l’aula, tots els dimecres de 16h a 19h.

Entre altres serveis, l’Espai Empresa ofereix assessorament en l’elaboració de plans de viabilitat, informació i assessorament personalitzat per a la gestió i la innovació empresarial, eines per redactar el pla d’empresa, accés a Internet, biblioteca especialitzada en gestió empresarial i punt de trobada i intercanvi d’experiències i coneixements. A més, periòdicament està previst organitzar visites a empreses i trobades amb emprenedors, sessions de coaching per assolir els objectius professionals i càpsules formatives en gestió i direcció empresarial.

La Consellera d’Empreses, Formació, Ocupació i Consum, Lola Herrera explica que “impulsar l'emprenedoria és plantar les llavors per poder sortir de la crisi econòmica més enfortits. L’objectiu d’aquest nou servei i del projecte Tarragona Impulsa és promoure l'esperit emprenedor, donar suport per a la consolidació d'empreses joves, incentivar la innovació i motivar a les persones per a que escullin aquest camí sense por”.
 
Més Informació:
Segells de reconeixement d’administració oberta