Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2009 Finalitza el cicle Cultura de carrer

Finalitza el cicle Cultura de carrer

Finalitza el cicle Cultura de carrer

Per tancar les activitats, els dies 7 i 8 d’agost, se celebrarà el Tarragona Mestival Sound
Finalitza el cicle Cultura de carrer Espectacle de circ Efecte Doppler, dins el Circ al Fòrum
04/08/2009

El cicle Cultura de carrer arriba al final desprès de gairebé un mes de programació, principalment a la Part Alta de la ciutat. 27 dies d’activitats, que van començar el 17 de juliol, on s’ha barrejat els espectacles de circ, amb d’altres de musicals i amb diversos cicle d’art emergent com ara el Carello, el Per-for-mate i el Punt + Alt.
 
Aquest cicle organitzat per la Conselleria de Joventut, amb la col·laboració del Pla Integral de la Part alta, ha suposat la participació directa de 250 joves creadors que han format part directament amb la gestió, producció i execució dels actes. En total s’han comptabilitzat 7.250 assistents al total d’actes programats.
 
El cicle Cultura de Carrer, es va iniciar l’any 2006 i des de llavors s’han anat ampliant els espais d’acció per tal d’aconseguir dinamitzar les places i carrers de la Part Alta. Els nous espais que s’han incorporat al programa d’enguany i que han esdevingut protagonistes del cicle han estat la plaça dels Natzarens, la plaça de les  Cols, la plaça del Fòrum, la plaça de la Pagesia i la plaça dels Sedassos, com a punt neuràlgic del cicle.
 
Les entitats i col·lectius que hi ha estat implicats són Arnolfini, Pedro Alba, Cia Genovesa, Cia Verins Escènics, l’Escola de Lletres de Tarragona, l’Associació Cultural Tren-k, Ae2, Joves artesans, l’Associació Abadá Capoeira...
 
Per finalitzar el cicle els propers dies 7 i 8 d’agost es realitzarà a Torreforta la primera edició del Tarragona Mestival Sound , on es faran concerts i actuacions en diferents ritmes: hip hop, salsa, rumba catalana... El concert més destacat és el de l’artista marroquí Abdeljalil Kodssi, que tindrà lloc el divendres 7 a les 22:30 hores. L’endemà dissabte, durant tota la tarda i fins entrada la nit, hi haurà una mostra de les cultures que conviuen a Tarragona amb parades i tallers d’entitats solidàries i culturals, degustacions gastronòmiques, art i artesania, etc, a la que seguirà diversos concerts de reggae, rumba i mestissatge. El Festival està pensat com una mostra de tendències musicals, artístiques i culturals existents i cohabitades en la nostra ciutat.

Segells de reconeixement d’administració oberta