Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2009 Inaugurat el curs de monitor d'activitats de lleure especialitzat en persones amb discapacitat

Inaugurat el curs de monitor d'activitats de lleure especialitzat en persones amb discapacitat

Inaugurat el curs de monitor d'activitats de lleure especialitzat en persones amb discapacitat

Els participants rebran un certificat homologat per la Generalitat de Catalunya
Inaugurat el curs de monitor d'activitats de lleure especialitzat en persones amb discapacitat Moment de l'inici de les classes teòriques en una de les aules del Centre Sociocultural de la Part Alta
28/09/2009

Un total de 26 alumnes han estat seleccionats per participar en el curs de Monitor de Lleure especialitzat en persones amb discapacitat.

Els participants rebran les classes teòriques impartides per professors de la Fundació Pere Tarrés. Posteriorment, a partir de mitjan de novembre, realitzaran pràctiques en diferents centres de la ciutat que imparteixen activitats de lleure.

Aquest projecte està subvencionat pel programa Projectes Innovadors i està patrocinat per Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Finalitzat el curs, els alumnes obtindran el Certificat de Monitor de Lleure, homologat per la Secretaria de Joventut  de la Generalitat de Catalunya.

Segells de reconeixement d’administració oberta