Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2009 L’actor de Crackòvia, Miquel Àngel Ripeu, imparteix un taller de monòlegs còmics

L’actor de Crackòvia, Miquel Àngel Ripeu, imparteix un taller de monòlegs còmics

L’actor de Crackòvia, Miquel Àngel Ripeu, imparteix un taller de monòlegs còmics

L’activitat s’emmarca en el programa de l’Estiu Jove ‘09
L’actor de Crackòvia, Miquel Àngel Ripeu, imparteix un taller de monòlegs còmics Miquel Àngel Ripeu
21/07/2009

Aquest dimecres 22 de juliol, en el marc de les activitats programades dins l’Estiu Jove, la Conselleria de Joventut ofereix als joves creadors i al conjunt de la ciutadania una tarda i nit molt activa en el camp de la interpretació: un taller de monòlegs a càrrec de l’actor del Crackòvia, Miquel Àngel Ripeu.

L’espai formatiu, també inclòs en el cicle Cultura de Carrer, tindrà lloc de 18 a 21 hores a l’Antiga Audiència, i a les 22 hores Ripeu presentarà i actuarà en una hora intensa de monòlegs d’alt grau humorístic.
 
En el taller s’explicaran les diferents eines que s’utilitzen al moment d’escriure un monòleg còmic, la manera d’enfrontar-s’hi per a representar-lo (ritme, to, intensitat, pauses…) i finalment, els participants compartiran escenari amb l’actor Miquel Ángel Ripeu.  Els alumnes han de portar el seu monòleg propi i amb les indicacions de l’humorista mostraran les seves dots d’interpretació i expressió. L’espectacle serà de format còmic i s’acompanyarà d’entremesos musicals.
 
Aquest actor, d’origen equatorià i guineà, viu a Castelldefels i s’ha convertit en un dels més populars de Catalunya, no tant per la seva experiencia teatral, com pels seus múltiples papers al Crackòvia, on interpreta de manera alternada a diferents esportistes com Eto’o, Keita, Kameni, las germanes Williams, Tiger Woods o Kobe Bryant. Habitual del grup Terrat, anteriorment ja havia debutat en altres series com Lo Cartanyà a TV3 i Homo Zapping Antena 3. Les obres de teatre més destacades on ha interpretat algun paper rellevant: La Tanca (2007), L’Illa dels Esclaus (2007); El Joc i l’Engany (2001); The Full Monty (2001).
 
 
Taller de monòlegs
Dia: dimecres 22 de juliol
Edat: a partir de 16 anys
Hora: 18 a 21h
Places: 15
Lloc: Antiga Audiència
Preu: gratuït
Segells de reconeixement d’administració oberta