Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2009 L’Ajuntament i Caixa Laietana signen un conveni de col·laboració per impulsar la Tarracowiki

L’Ajuntament i Caixa Laietana signen un conveni de col·laboració per impulsar la Tarracowiki

L’Ajuntament i Caixa Laietana signen un conveni de col·laboració per impulsar la Tarracowiki

L'entitat d'estalvi aporta 2.500 € per al desenvolupament d'aquest portal participatiu
19/10/2009

L’Ajuntament de Tarragona i Caixa Laietana han signat un conveni per impulsar la creació de la TarracoWiki. Amb aquest conveni Caixa Laietana realitza una aportació de 2.500 € per al desenvolupament d'aquest projecte que realitza l’Ajuntament amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

La TarracoWiki serà un punt de trobada per a la ciutat. Es tracta d'una iniciativa ciutadana que permetrà abocar a la xarxa tota la informació que els tarragonins coneixen de la seva terra, de la seva història o de les seves tradicions, així com tota aquella informació sobre les seves empreses, sobre el seu desenvolupament territorial i industrial, i sobre la tasca de recerca i investigació que la ciutat esta realitzant en qualsevol camp de coneixement.

La TarracoWiki ajudarà a fomentar la participació ciutadana i la creació d’un esperit de col·laboració per difondre els coneixements de molts ciutadans anònims, compartint-los i estenent-los entre la població. Al mateix temps, es construiran els continguts multimèdia de Tarragona a la xarxa i s'ajudarà a projectar-se al món. L’objectiu del projecte és aconseguir que Tarragona doni el salt definitiu a Internet. Per això es vol desenvolupar una enciclopèdia multimèdia de temàtica exclusivament local, que farà possible el coneixement i posicionament de la ciutat al món, sense perdre el tren de les noves tecnologies.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta