Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2009 L'Ajuntament i els sindicats UGT i CCOO signen un conveni per millorar l'ocupació en l'àmbit local

L'Ajuntament i els sindicats UGT i CCOO signen un conveni per millorar l'ocupació en l'àmbit local

L'Ajuntament i els sindicats UGT i CCOO signen un conveni per millorar l'ocupació en l'àmbit local

Es coordinaran accions de formació, informació i orientació als treballadors
L'Ajuntament i els sindicats UGT i CCOO signen un conveni per millorar l'ocupació en l'àmbit local D'esquerra a dreta, Jaume Pros, Josep Fèlix Ballesteros i Jordi Salvador
30/07/2009

L’ alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha signat aquesta dimecres 29 de juliol un conveni de col·laboració amb els representants sindicals de CCOO i UGT a Tarragona, Jaume Pros i Jordi Salvador, respectivament. El conveni té com a objectiu millorar l’ocupació en el nostre municipi incidint en la formació, la informació i l’orientació dels treballadors.  

La signatura del conveni és un compromís de les tres entitats per millorar l’ocupabilitat de la població a través de l’augment de l’oferta formativa i de l’intercanvi de dades locals que ajudin a preveure les tendències del mercat laboral per dissenyar mesures correctores i estratègies de futur. El conveni també recull que els sindicats col·laboraran en l’Observatori socioeconòmic que la Conselleria d’Empreses de l’Ajuntament de Tarragona posarà en marxa properament, amb l’aportació de dades locals sobre atur i altres variables relacionades amb l’ocupació.

Els representants sindicals de CCOO i UGT han destacat la sensibilitat i predisposició de l’Ajuntament i especialment de l’alcalde, per tirar endavant el conveni i mostrar-se disposat a treballar en l’àmbit de l’ocupació en un moment de crisi econòmica.  L’alcalde ha manifestat:  “estic content i agraït per la tasca que desenvolupen els dos sindicats dia a dia  i el conveni és un reflex del seu treball,  diàleg  i bona col·laboració”. També ha assenyalat que  l’ocupació és una de les prioritats de les polítiques socials de l’Ajuntament.

Segells de reconeixement d’administració oberta