Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2009 Inaugurat el Seminari "La innovació en les organitzacions: eines i recursos"

Inaugurat el Seminari "La innovació en les organitzacions: eines i recursos"

Inaugurat el Seminari "La innovació en les organitzacions: eines i recursos"

Dirigit a persones interesades en el procés d'innovació en les organitzacions, tant en l’empresa com en les entitats de l’àmbit socioeconòmic
05/10/2009

Ahir va tenir lloc la inauguració del seminari La innovació, motor de desenvolupament, que ha comptat amb la col·laboració del Servei d'Ocupació de Catalunya, la Universitat Rovira i Virgili (URV), La Càtedra d'Emprenedoria i Creació d'Empreses de la URV, i el cofinançament del Fons Social Europeu.

El seminari va dirigit a persones interesades en el procés de la innovació en les organitzacions, tant en l’empresa com en les entitats de l’àmbit socioeconòmic.
Aquest seminari constarà de nou sessions de tres hores cadascuna del 8 d'Octubre al 3 de Desembre, en horari de 17 a 20 h a l'Hotel d'Entitats (c. Pons d'Icart, s/n, Pàrquing La Pedrera). Cada sessió constarà d'una lliçó magistral a càrrec d'un ponent i d'un taller pràctic.
 
Els participants que superin el 70% d'assistència rebran un diploma d'aprofitament de l'Ajuntament de Tarragona i la Càtedra sobre el Foment de l'Emprenedoria i la Creació d'Empreses de la Universitat Rovira i Virgili.
 
Els ponents són persones relacionades amb el tema de la innovació, ja sigui des de la perspectiva de l’àmbit empresarial com des de l’àmbit de la formació universitària.
 
Més informació:             
Segells de reconeixement d’administració oberta