Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2010 Arrenca la Mostra de Teatre Jove

Arrenca la Mostra de Teatre Jove

Arrenca la Mostra de Teatre Jove

La companyia Mayéutika Magic representarà 'Flex Momentum'
14/04/2010

La Mostra de Teatre Jove comença avui dimecres la seva 17a edició. El grup Mayéutika Magic és l’encarregat de donar el tret de sortida, com en l’anterior edició, amb una obra de creació pròpia titulada Flex Momentum.

En aquesta obra demostren que la vida de l’estudiant mai no ha estat fàcil, les dificultats que es poden trobar davant la presentació del treball més important de la carrera universitària un grup d’estudiants d’enginyeria, farà que el públic es quedi bocabadat amb els trucs de màgia que hauran de fer per a que tot surti bé.

Cia. Mayéutika Magic és un grup format per joves artistes provinents de diferents disciplines i que fusionen en escena les seves habilitats, creant espectacles on màgia, teatre i circ es barregen per a sorprendre el públic a través d’il·lusionisme. El grup l’integren Oscar Elgarrista, Aina Gombau, Miriam Franquès, Pablo Gonzalez i Rosa Mª Tierraseca.
 
La informació de les obres i les novetats d’aquesta programació es podran trobar al web jove www.tarragonajove.org o bé a través de la pàgina de Facebook que s’ha creat per aquesta edició Mostra de Teatre Tove.
Segells de reconeixement d’administració oberta