Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2010 Comencen les obres del Casal Jove

Comencen les obres del Casal Jove

Comencen les obres del Casal Jove

Seran 1.200 metres quadrats destinats a totes les activitats lúdiques i formatives dels joves
10/09/2010

El passat dimarts 7 de setembre van començar les obres per a la construcció i adequació del Casal Jove, un equipament que ocupa uns 1.200m2 i que estarà distribuït en quatre plantes i disposarà d’una sala d’actes equipada per projeccions, zona d’exposicions, aules de formació i d’estudi, sales de reunions, despatxos, una sala polivalent i una altra per assaig de teatre i dansa amb parquet.

D’altra banda, també hi haurà magatzem i guixetes perquè les entitats hi puguin deixar el seu material. Aquestes podran disposar dels espais del Casal Jove segons necessitat, però per tal de maximitzar-ne l’ús, no tindran espais propis.

Aquest espai està situat a l’antiga facultat de Lletres i es donarà accés pel carrer Sant Antoni Maria Claret. S’espera que les obres estiguin enllestides a principis del 2011. Així mateix, també s’està rehabilitant la zona exterior, situada a l’entrada de l’antiga biblioteca, i que constituirà un espai a l’aire lliure que se sumarà al Casal Jove per fer-hi activitats i concerts.

Pel que fa al conjunt d’equipaments per a joves a Lletres, l’Oficina Jove del Tarragonès –que es va posar en marxa el passat 23 de juliol- reprendrà l’horari complet el proper 27 de setembre, amb atenció al públic de 10:30 a 14h i de 16:30h a 20h. Des de l’Oficina jove s’ofereix informació general i serveis específics de treball, formació i salut, a banda de donar un espai a les entitats perquè facin la seva pròpia difusió. Hi ha una zona de premsa, ordinadors d’autoconsulta i una viatgeteca amb guies de viatge. Disposa també d’un servei excepcional del que no disposen altres oficines joves, com és un servei dedicat a temes de cooperació i solidaritat.

Segells de reconeixement d’administració oberta