Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2010 El Club dels Tarraconins posa fi a una setmana de festes de presentació del conte de cromos

El Club dels Tarraconins posa fi a una setmana de festes de presentació del conte de cromos

El Club dels Tarraconins posa fi a una setmana de festes de presentació del conte de cromos

En només 7 dies 100 tarraconins han completat ja la seva col·lecció
25/11/2010

Aquest divendres 26 de novembre el Club dels Tarraconins posa el punt i final a les 6 festes de presentació del Conte de Cromos amb un espectacle dels titelles del Club, a l’Auditori Caixa Tarragona. Serà a les 18 h i l’entrada és lliure i limitada a l’aforament.

En aquesta última jornada del “Novembre de somni” que han viscut tots els tarraconins, l’il·lustrador del nou conte, Txomin Medrano, s’encarregarà de dibuixar alguns dels cromos, en directe, mentre es fa una lectura dels dos últims capítols del col·leccionable. A més, els titelles de la Nineta, l’Ivori, el Juli i el Wanda viuran una nova aventura titulada Els fantasmes de l’Amfiteatre.

La festa clourà amb les propostes que faran els més petits de la casa al Pla 2022. Amb l’ajuda dels titelles de la Nineta i l’Ivori, els infants podran imaginar-se la Tarragona del futur tot dibuixant o escrivint i, d’aquesta manera, participar en el pla estratègic 2022.

Amb aquesta última jornada es tanquen les sis festes de presentació del conte de cromos que ha comptat amb un públic de més de 600 persones.

El Conte de Cromos ja té els 100 primers guanyadors

El Dia de la Infància, el dissabte 20 de novembre, es va repartir el cromo número 25 a l’Ajuntament, el qual va servir perquè molts tarraconins completessin la seva col·lecció. Els tres primers guanyadors van ser l’Alejandro Roberto Paco, la Núria Mauri i el Pol Aixalà.

Quan tan sols ha passat una setmana de la sortida del conte, ja són 100 els tarraconins que han completat la seva col·lecció. Aquests primers han rebut com a premi una samarreta del Club i l’assignació de tres dupondis per poder-los canviar per qualsevol de les ofertes que apareixen al catàleg de punts del Club.

Tot i no ser dels 100 primers, tots aquells tarraconins que completin la col·lecció guanyaran tres dupondis com a premi. Per aconseguir-ho només cal que portin el conte acabat abans del 31 de gener del 2011 a l’Oficina del Club dels Tarraconins.

El conte de cromos del Club dels Tarraconins busca seguir promovent la il·lusió dels més petits cap a la seva ciutat i que els socis i les seves famílies comparteixin les noves aventures dels seus personatges en una de les convocatòries més ambicioses que ha organitzat el Club fins ara.

Amb aquest “Novembre de somni” el Club dels Tarraconins ja compta amb 8.467 socis i sòcies.

Segells de reconeixement d’administració oberta