Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2010 Finalitza la 17a Mostra de Teatre Jove

Finalitza la 17a Mostra de Teatre Jove

Finalitza la 17a Mostra de Teatre Jove

Més de 3.200 persones han presenciat els 14 espectacles que s'han representat durant els últims tres mesos
16/06/2010

Aquest dimarts va finalitzar la darrera edició de la Mostra de Teatre Jove de Tarragona. Durant els mesos d’abril, maig i juny s’ha pogut veure el total de 14 espectacles de diferents gèneres teatrals i que han estat produïts per companyies i grups de teatre juvenils i amateurs. En total, més de 3.200 persones han anat a veure algun dels actes programats.

Els grups per ordre de representació han sigut Mayéutika Magic, La Gata Borda, Toy Boy teatre, Grup de teatre Linibohemia, Scenicum cia, Grup de teatre Lestonnac-l’Ensenyança, Grup de teatre Tornavís, Auva! Teatre, grup de teatre del col·legi Sagrat Cor, Taller de Teatre Tarragona, Boikoteatre, Grup de teatre Emfapatir, Grup de Teatre Vis de Vanadi i Grup de teatre Banda Sonora.
 
Durant el període de programació de la Mostra els grups de teatre estan involucrats en la gestió i programació a través de la Taula de treball Teatre Jove, on participen representants de les companyies per tal d’involucrar-los en el desenvolupament del projecte. Per altra banda, les companyies tenen l’opció d’ampliar els seus coneixements tècnics i artístics a través de les activitats paral·leles, com el taller de veu i dicció realitzat el passat dia 29 de maig impartit per l’actriu Ester Cort i a través de l’assessorament d’il·luminació i so a càrrec dels tècnics del teatre.
 
El consell assessor és el grup de professionals encarregats de valorar les obres que han vist des de diferents punts de vista escènics. En aquesta edició s’ha comptat amb la Paloma Arza, la Birgit Bofarull, l’Alexis Roca i el Miquel Àngel Fernandez.
 
Després de les valoracions entre tots els implicats d’aquesta edició, es començarà a treballar per a la de l’any vinent.
Segells de reconeixement d’administració oberta