Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2010 Inici del període d'inscripcions per als tallers i activitats de la Tardor Intercultural

Inici del període d'inscripcions per als tallers i activitats de la Tardor Intercultural

Inici del període d'inscripcions per als tallers i activitats de la Tardor Intercultural

Totes les activitats són gratuïtes però cal inscriure-s'hi prèviament
11/10/2010

Ja s'ha iniciat el període d’inscripcions per als tallers i activitats de la Tardor Intercultural. Totes les activitats del programa són gratuïtes però les places són limitades, i cal inscriure’s a través del web jove www.tarragonajove.org.

El 29 d’octubre tindrà lloc el primer taller, dedicat a l’edició de fanzines. Els 15 participants aprendran a realitzar aquestes publicacions de baix pressupost sobre els temes que més els interessen. El mateix dia hi haurà la primera sessió del taller de Iogalates, una pràctica que barreja el ioga i el pilates amb exercicis que milloren la salut.

Abans, el 16 d’octubre, s’inaugurarà el cicle de cinema africà Pantalla del Món, amb la presentació a les 19 h, a l’Antiga Audiència, del documental de carrer Sansa. Aquest ha estat realitzat per la Conselleria de Joventut i els artistes visuals Arnolfini durant el 2010, i constitueix el quart documental de carrer. A les 20 h, s’emetrà el primer llargmetratge del cicle: La Fe (títol original: Imani), una coproducció d’Uganda i Suècia. L’entrada és gratuïta i limitada a l’aforament de l’espai.

Per a més informació:

Segells de reconeixement d’administració oberta