Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2010 Joventut i Festes presenten el Sant Joan Mestival Sound

Joventut i Festes presenten el Sant Joan Mestival Sound

Joventut i Festes presenten el Sant Joan Mestival Sound

Hi haurà una oferta reforçada amb cinc concerts simultanis de les 24 a les 6 h del matí, recuperant l’espai de la platja del Miracle
19/05/2010

El festival Tarragona Mestival Sound va néixer l’any 2009 amb l’objectiu de crear punts de trobada i construcció cultural en base a la barreja de músiques de diferent origen. Seguint la línia iniciada el passat any, i després de l’èxit obtingut en la primera edició del mateix, es confirma que es durà a terme la segona edició d’aquest festival pensat com una mostra de tendències musicals, artístiques i culturals existents i cohabitades en la nostra ciutat.

Entre les novetats destacades per aquest any convé remarcar el canvi de data i ubicació del Tarragona Mestival Sound, que es passarà a celebrar a la platja del Miracle durant la nit més curta de l’any. La realització del Mestival la nit de Sant Joan complementarà l’àmplia oferta d’activitats que es desenvolupen per part de l’Ajuntament aquesta nit.

A la tradicional revetlla a la plaça de la Font cal afegir aquest any els quatre escenaris que hi haurà a la platja del Miracle. A la sorra, a peu de platja, estarà instal·lat l’escenari Mestival que comptarà amb quatre concerts de música en directe de grups de renom de diversa procedència. La nit començarà tot just a mitjanit amb l’actuació de Marien Hassan, activista sahrauí. A dos quarts de dues a el grup Chocquibtown pujarà la temperatura de la nit amb el seu estil hip hop afrocolombià. Aquesta banda va ser nominada en la darrera edició del premis Grammy Llatins com a grup revelació. La nit continuarà amb una de les bandes més representatives del reggae-ska del país, Potato. L’escenari Mestival clourà amb un dels grups rumberos catalans emergents del moment, los Barrankillos.

Convé destacar que al llarg de la nit també es podrà gaudir dels altres tres espais ubicats en la platja del Miracle. A l’escenari Sound System quatre DJ puntxaran música per gaudir d’un espai chill vora el mar ple de música negra, funk, soul, reggae i altres ritmes calents. L’espai estarà ambientat entre les dotze de la nit i les sis de la matinada per sessions de videocreadors. A l’escenari llatí també hi haurà música en directe a càrrec dels grups Dery Dery (República Dominicana) i Macabi y su grupo (Colòmbia).

En la realització d’aquest projecte, emmarcat en l’eix d’acció comunitària del Pla Local de Joventut, col·labora econòmicament el Ministeri de Treball i Immigració. Pel que fa al treball interdepartamental, convé destacar que aquest projecte s’ha dut a terme en base al treball conjunt de les conselleries de Joventut i de Festes.

Segells de reconeixement d’administració oberta