Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2010 La Conselleria de Joventut inicia l’elaboració d’un gran mural commemoratiu del Dia Internacional de la Pau

La Conselleria de Joventut inicia l’elaboració d’un gran mural commemoratiu del Dia Internacional de la Pau

La Conselleria de Joventut inicia l’elaboració d’un gran mural commemoratiu del Dia Internacional de la Pau

El graffiti de 36 metres de llarg i 4 d’alçada forma part del projecte Murs que Parlen i es pintarà al Parc del Francolí
21/09/2010

La Conselleria de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona celebra el Dia Internacional de la Pau, 21 de setembre, amb un gran graffiti que lluirà al Parc Fluvial del Francolí. El graffiti, de 36 metres de llarg i 4 d’alçada, ha estat encarregat a tres col·lectius d’artistes de la ciutat: Art Group 27.7, Dándole i Akim. Tots ells plasmaran en el disseny la seva idea entorn a la cultura de la pau i la resolució pacífica dels conflictes.

Ja s’ha iniciat l’adequació de l’espai on anirà situat el graffiti amb el blanquejament del mur, i a final de setmana es començarà amb el disseny, que es preveu que estigui acabat a finals de mes.

La intervenció s’emmarca dins la Campanya “Fes món cada dia” de la Conselleria de Cooperació, i que proposa diverses activitats per celebrar els Dies Mundials. Al mateix temps, s’emmarca dins el projecte “Murs que parlen” de la Conselleria de Joventut. Amb aquest projecte es pretén fomentar la participació juvenil i el desenvolupament de processos creatius i expressius a través d’activitats culturals, com són les intervencions i exposicions d’arts visuals efímeres en diferents zones de la ciutat.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta