Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2010 L'Associació de Pensionistes i 3a Edat de Torreforta estrena web amb la col·laboració de l'Ajuntament

L'Associació de Pensionistes i 3a Edat de Torreforta estrena web amb la col·laboració de l'Ajuntament

L'Associació de Pensionistes i 3a Edat de Torreforta estrena web amb la col·laboració de l'Ajuntament

Aquest 14 de juliol la tinenta d’alcalde Begoña Floria assistirà a la presentació pública a la seu de l’entitat
14/07/2010


Aquest dimecres 14 de juliol, a les 18:30 h, la tinenta d’alcalde de Societat de la Informació, Begoña Floria i el president de l’Associació de Pensionistes i 3a edat de Torreforta, Josep Albert Castellví presentaran el nou web de l’entitat, que han realitzat amb l’assessoria tècnica de l’equip de la Xarxa de Telecentres de l’Ajuntament de Tarragona.

El web de l’entitat s’ha elaborat amb el gestor de continguts de programari lliure que la Xarxa de Telecentres facilita a aquelles entitats de la ciutat que vulguin tenir presència a la Xarxa. Les tasques per a la creació es realitzen amb l’assessoria de l’equip tècnic dels telecentres i el web s’allotja en els servidors municipals. L’Associació de Pensionistes i 3a edat de Torreforta és la primera de les entitats que s’ha acollit a aquest nou servei al qual poden tenir accés totes les associacions de la ciutat registrades a l’Ajuntament.
 
La presentació es realitza a la seu de l’entitat al carrer Vendrell, 8 de Torreforta.
 
El web de l’entitat ja es pot consultar a l'adreça http://portalentitats.tarragona.cat/ap3torreforta

 

Segells de reconeixement d’administració oberta