Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2010 L'humorista Miguel Martín serà a Tarragona en un taller d'humor organitzat per la Conselleria de Joventut

L'humorista Miguel Martín serà a Tarragona en un taller d'humor organitzat per la Conselleria de Joventut

L'humorista Miguel Martín serà a Tarragona en un taller d'humor organitzat per la Conselleria de Joventut

L'acte tindrà lloc el 5 de novembre a les 18 h al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau
05/11/2010

El col·laborador d’Andreu Buenafuente, Miguel Martín, oferirà aquesta divendres 5 de novembre un taller d’humor, en què els participants podran aprendre els trucs per ser reporter. Actualment, Martín forma part també de l’equip del programa radiofònic ¡Anda ya! de los 40 Principales i és col·laborador de Javier Coronas a Sobre la marcha, de Canal +. Abans d’això, ha estat reporter de les dues últimes edicions de Caiga Quien Caiga, a La Sexta i Cuatro, i va ser l’encarregat de retransmetre l’actualitat del Mundial de Futbol a Sudàfrica.

El taller forma part de la programació de la Tardor Intercultural que elabora la Conselleria de Joventut, i que va dirigida als joves d’entre 12 i 34 anys. Aglutina un total de 19 tallers i activitats, el cicle de cinema africà Pantalla del Món, en col·laboració amb el Festival de Cine Africano de Tarifa, grups de discussió i una Jornada de Creació d’Espais Interculturals. El taller d’humor començarà a les 18 h i tindrà lloc al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau.

Per a més informació:

Segells de reconeixement d’administració oberta