Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2010 Lliurats els premis de la 10a edició del concurs Tàrraco Empresa Jove

Lliurats els premis de la 10a edició del concurs Tàrraco Empresa Jove

Lliurats els premis de la 10a edició del concurs Tàrraco Empresa Jove

L'equip d'investigació Remullà Group ha guanyat el primer premi en la categoria de millor projecte empresarial
Lliurats els premis de la 10a edició del concurs Tàrraco Empresa Jove Fotografia dels premiats amb l’alcalde, la consellera i membres del jurat.
22/12/2010

Aquest dimecres l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la consellera d’Empreses, Formació, Ocupació, Consum i Llicències, Dolors Herrera, han lliurat els premis de la 10a edició de Tarraco Empresa Jove. Aquest concurs va néixer amb la intenció de facilitar l’aparició de noves empreses, així com promoure l’esperit emprenedor amb el reconeixement públic de la seva activitat i amb una dotació econòmica destinada a donar suport a les primeres passes de l’empresa o a la consolidació de projectes recentment encetats.

Els premiats han estat:

Millor projecte empresarial

1r premi dotat amb 5.000: Remullà Group. És un equip d’investigació especialitzat en el tractament d’aigua. S’ha dut a terme un projecte emprenedor amb la finalitat de realitzar la instal·lació d’un circuit d’aigua tancat.

2n premi dotat amb 2.500 €: Klamahama Custom Drums. L’activitat empresarial consisteix en el disseny, producció i venda d’instruments de percussió, a  mida, segons les necessitats específiques de cada client.

Millor memòria d’empresa

1r premi dotat amb 5.000 €: Amor de Marca. Neix al juny del 2010, amb l’objectiu de proporcionar serveis de comunicació a petites i mitjanes empreses del seu entorn, basats en el valor diferencial de l’estratègia. Es tracta d’una empresa de publicitat amb creativitat que aporta valor a les empreses i les marques de l’entorn.

2n premi dotat amb 2.500 €: La Curiosa GP. Neix amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat cultural a Tarragona.  Aquesta entitat té el seu origen al gener de 2010, amb l’associació “La Curiosa”, que es constitueix amb la intenció immediata de crear Ta’Rumba, 1a Mostra de  Rumba Catalana de Tarragona, i amb l’objectiu, a llarg termini, de crear una organització de gestió cultural amb prou dinamisme i activitat per poder oferir esdeveniments culturals durant tot l’any a la ciutat de Tarragona.

Millor disseny d’empresa des de l’àmbit estudiantil

Electrònica RPM S.L. / IES Comte de Rius. Simulació de constitució d'una empresa de recanvis de components electrònics. El premi és de 1.000 per a l’IES per comprar material escolar i una càmera fotogràfica i una impresora per a cadascun dels tres alumnes autors del projecte.

Segells de reconeixement d’administració oberta