Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2010 Mostra de Teatre Jove

Mostra de Teatre Jove

Mostra de Teatre Jove

Actuacions gratuïtes de grups de teatre joves i amateurs al Teatre Metropol
08/04/2010


El 14 d’abril s’inicia la 17a Mostra de Teatre Jove de Tarragona, que es perllongarà fins al 15 de juny. Aquesta mostra pretén ser una plataforma per a que tots els grups de teatre joves i amateurs donin a conèixer el seu treball, establint una dinàmica de suport al teatre juvenil tarragoní amb l’objectiu de crear un punt de trobada i una dinàmica d’intercanvi amb els diferents grups que hi participen.

Els grups que enguany en formen part són, Cia Mayéutika Magic, Auva! Teatre, Cia. Linibohemia, Grup de teatre Lestonnac-L’ensenyança, Grup de teatre i Estudi Lluis Vives, Emfapatir teatre, Grup de teatre Vis de Vanadi, Banda Sonora, Taller de teatre Tarragona, Grup de teatre del Col·legi Sagrat Cor, ToyBoy teatre, Scenicum Cia i com a novetat en la Mostra enguany el Grup de teatre Tornavis i Boikot teatre; catorze companyies, principalment de la ciutat, que donaran a conèixer la seva feina a través d’obres de teatre de creació pròpia o col·lectiva del grup o de textos d’altres autors reconeguts com Paco Mir, Sergi Belbel o Nicasi Camps i Caselles. Tots els espectacles es realitzaran, com és habitual, al Teatre Metropol a les 21.30 h, i són gratuïts.

La Mostra té un grup de professionals que col·labora amb la iniciativa de donar suport als grups que hi participen, com són el membres del Consell assessor, professionals en diferents àmbits artístics que valoren l'obra que han vist, com són Birgit Bofarull, José Antonio Badía, Miquel Àngel Fernandez i Paloma Arza.
 
Entre les activitats de formació que s’impulsen en el marc de la Mostra, es durà a terme un Monogràfic d’interpretació teatral de veu i dicció a càrrec d’Ester Cort, actriu professional, que es realitzarà el proper 29 de maig a l’IES Martí Franquès.
 
La informació de les obres i les novetats d’aquesta programació es podran trobar al Web Jove www.tarragonajove.org, o bé a través de la pàgina de facebook que s’ha creat per aquesta edició de la Mostra de Teatre Jove.
Segells de reconeixement d’administració oberta