Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2010 Rebuda institucional dels components del segon camp de treball internacional Mirar't

Rebuda institucional dels components del segon camp de treball internacional Mirar't

Rebuda institucional dels components del segon camp de treball internacional Mirar't

Fins al 30 de juliol es troben a la ciutat un grup de 22 joves de 13 països diferents fent treballs comunitaris socioeducatius i accions culturals
19/07/2010

 

El proper dilluns 19 de juliol, a les 18 h al Passeig de les Palmeres, la consellera de Joventut, Sandra Coloma, i el coordinador territorial de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Jean Marc Segarra, donaran la benvinguda al grup de 22 joves provinents de 13 països diferents que participaran a la segona edició del Camp de treball Internacional Mirar’t.
 
Aquest segon any el camp de treball és per a joves majors de 18 anys i tindrà durada des del 17 al 30 de juliol. L’experiència de l’any passat provocà força ressò en el camp internacional i per aquesta vegada ha aplegat joves originaris d’indrets com Eslovàquia, Armènia, Ucraïna, Corea del Sud i Rússia. De nou, repeteixen participants d’Itàlia, Grècia, Alemanya i Turquia.
 
En el marc del programa Estiu Jove 2010, el cicle de Camps de Treball comprèn dues propostes dedicades als treballs comunitaris socioeducatius i les accions culturals sobre dimensions plàstiques, musicals i visuals. De la mà de les entitats Fundació Casal l’Amic, Jove Cambra Internacional i Agrupament Escolta i Guia Fent Camí, s’ofereixen un seguit d’iniciatives per la cooperació juvenil i el voluntariat internacional.
 
En total, una vuitantena de joves prestaran serveis als barris de Ponent i a la Part Alta compartint moltes vegades els seus espais d’acció.
 

Activitats relacionades

El dia 24 de juliol tindrà lloc a la plaça Verdaguer una jornada artística on s’oferiran petites degustacions artístiques des d’un escenari central i carpes annexes. Des de les 11 i fins les 24 h de la nit l’espai es performarà per tal d’acollir petits i grans de la ciutat.
 
El dimecres 28 de juliol, al passeig de les Palmeres quedarà finalitzat el primer Wall Painting a la ciutat de Tarragona.
 
Finalment, el 29 de juliol la plaça dels Sedassos serà l'última aparició dels joves integrants del Camp de Treball per presentar, a partir de les 22.30 h, el conjunt d’experiències compartides durant la seva estada.
Segells de reconeixement d’administració oberta