Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2010 Tens una idea de negoci? Fes-la realitat

Tens una idea de negoci? Fes-la realitat

Tens una idea de negoci? Fes-la realitat

La conselleria d'empreses i formació posa en marxa una campanya per difondre l'emprenedoria mitjançant una exposició i tallers
Tens una idea de negoci? Fes-la realitat La consellera Lola Herrera recorrent l'exposició al Centre cívic de Sant Pere i Sant Pau
03/09/2009

L’Ajuntament de Tarragona, mitjançant la conselleria d’empreses i formació, posa en marxa la campanya “Tens una idea de negoci? Fes-la realitat” amb l’objectiu de difondre l’emprenedoria entre els col·lectius amb més risc d’exclusió laboral.

La campanya consta de dues accions: una exposició itinerant informativa sobre què significa emprendre i la realització d’uns tallers. Tant la itinerància de l’exposició com els tallers es faran a espais públics que faciliti arribar a aquest públic més específic, com ara centres cívics de la ciutat. 

Es tracta d’una campanya on volem sensibilitzar i informar sobre quins són els processos per posar en marxa un nou negoci. En definitiva, desmitificar els estereotips existents al voltant de la idea d’emprendre i motivar-los a reflexionar al voltant de la possibilitat de crear la seva pròpia empresa. Tot plegat, adreçat especialment a aquells col·lectius amb més risc d’exclusió laboral (com les dones, joves, persones nouvingudes, etc.).

L’exposició consta de vuit columnes realitzades amb un disseny viu i dinàmic per captar l’atenció del públic a qui es dirigeix i informar de diferents temes relacionats amb la creació d’empreses. La mostra es podrà visitar fins a final d’any, segons la distribució següent:

  • Del 2 al  18  de novembre  Centre cívic de Bonavista
  • Del 19 al 30 de desembre al Centre cívic de Sant Salvador
  • De l'1 al 17 de desembre al Centre Cívic de Torreforta

Pel que fa als tallers, la seva funció és reforçar el missatge enviat a través de la mateixa exposició aprofundint més en el tema per a aquelles persones que hi estiguin interessades, ampliar la informació, resoldre els seus dubtes i, en definitiva, adquirir les habilitats per donar a conèixer la seva idea de negoci.

En aquest segon semestre de l’any 2010 està prevista la realització de dos tallers, als Centre Cívic de Bonavista i l'altre al Centre Cívic de Torreforta. 

  • TALLER 1  :                          COM ES GENEREN LES IDEES EMPRESARIALS17 de novembre, de 18 a 20h. Centre Cívic de Bonavista

     Continguts:    1.  D'on surten les idees empresariasl ? Com i Per què es generen.

                              2.    La importància de la Creativitat en les idees empresarials    

  • TALLER 2  :               VALOR I AVALUACIÓ DE LES IDEES EMPRESARIALS.  2 de desembre , de 18 a 20h. Centre Cívic de Bonavista

     Continguts:    1.  Per què algunes idees empresarials tenen èxit i d'altres no? 

                              2.    L apriemra avaluació d'una idea empresarial: la definició del producte o servei, l'estratègia comercial i la viabilitat econòmica del projecte.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta