Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Alabama Gospel Choir actuarà diumenge al Palau Firal i de Congressos

Alabama Gospel Choir actuarà diumenge al Palau Firal i de Congressos

Alabama Gospel Choir actuarà diumenge al Palau Firal i de Congressos

El concert començarà a les 19 h i les entrades ja estan a la venda
07/12/2011

Alabama Gospel Choir actuarà a l’auditori August d’El Palau el proper diumenge, 11 de desembre, a les 19 h. Alabama Gospel Choir està format per 30 artistes que aconsegueixen plasmar la història del Gospel en un recorregut únic per les arrels d’aquesta música que combina la part més visceral amb l’essència més espiritual.

Alabama Gospel Choir és un exclusiu grup vocal d’Alabama, dirigit per André Daniel i que enguany compta amb la veu de Terrence Frieson, guanyador d’un premi Grammy.

El Cor ha actuat a nombrosos països i arreu dels Estats Units com a ambaixadors de la música gospel, amb títols tan coneguts com "God is moving", "I am the Lord", "Your God" o "Thank You". També actuen freqüentment a televisions dels EUA i a prestigiosos centres com el Carnegies Hall de Nova York o la Casa Blanca, el Shrine Auditorium i la Christal Cathedral de Los Ángeles. Al març de 2003 van ser guardonats amb l’estrella de bronze que apareix al passeig de la Fama de l’Alabama Music Hall.

El cor, gràcies al seu estil únic i personal, ha obtingut excel·lents crítiques i ha guanyat nombrosos festivals, augmentant la seva popularitat, cosa que l’ha convertit en un dels millors representants del gospel americà.

Alabama Gospel Choir

11 de desembre, 19 h
Auditori August, El Palau
Venda d'entrades: www.servicaixa.com i 1 hora abans del inici del concert a El Palau

Segells de reconeixement d’administració oberta