Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Aquest divendres, actuació de Xavi Ciurans del grup Gertrudis a l'Espai 'Kesse'

Aquest divendres, actuació de Xavi Ciurans del grup Gertrudis a l'Espai 'Kesse'

Aquest divendres, actuació de Xavi Ciurans del grup Gertrudis a l'Espai 'Kesse'

El concert clou el cicle d'activitats que aquests dies de Nadal s'han dut a terme a l'Espai Jove
Aquest divendres, actuació de Xavi Ciurans del grup Gertrudis a l'Espai 'Kesse' Fotografia promocional del grup Gertrudis
30/12/2011

Aquest divendres, 30 de desembre, es posa punt i final a quatre dies intensos d’activitat a l’Espai Jove Kesse on s’ha realitzat un programa ple de tallers dirigits a millorar els factors d’ocupabilitat juvenil.

Divendres, destaquen dos tallers monogràfics que tindran lloc al matí, de 10 a 14h, el Taller de Pop-ups i el Taller de Videojocs. En el primer es tindrà un primer contacte amb el món del pop-up, el disseny de desplegables, i s’aprendrà com fer-los. En el segon els participants tindran l’oportunitat de jugar d’una manera poc habitual ja que se’ls hi donaran una sèrie de dinàmiques per fer mentre juguen, dinàmiques que exploren els valors democràtics que hi ha darrera dels videojocs.

Per la tarda, de 17 a 21 h, es succeiran les 22 demos amb diferents circuïts triats pel propi usuari. A més a més, es descobrirà la rumba a través del taller que oferirà Xavi Ciurans, component del grup Gertrudis, de 17 a 20 h. A partir de les 21.30 h, Xavi Ciurans oferirà un concert al mateix Espai Jove “Kesse” amb cançons del seu nou disc, Tripolar.

Totes les activitats són gratuïtes i dirigides a joves de 12 a 29 anys, en especial la franja entre els 14 i els 17 anys immersos en el cicle transitori escola – treball.

Per tal de millorar l’ocupabilitat s’ha partit de dinàmiques lúdiques i formatives per aportar un component orientador i ocupacional que ha permès als i les joves que s’hi han apropat descobrir, des del circuit de sales i espais, la màxima diversitat de perfils professionals possibles i les seves sortides laborals.

Totes les activitats s’han dut a terme a l’Espai Jove “Kesse” (c/ Sant Antoni Maria Claret 12- 14 – Tarragona). Aquest equipament es constitueix com el punt de referència de relació i convivència de tots els joves entre 12 i 34 anys de la ciutat de Tarragona. L’edifici s’estructura en quatre plantes posant a disposició una varietat de sales i serveis destinats a la trobada, sessions formatives, exposicions, oci i lleure, assessories, xerrades, projeccions visuals, tallers oberts per a producció, sales d’estudi, recursos informàtics, espais d’assaig artístic, vestuaris … L’equipament es troba obert de dimarts a dijous de 17 a 21 h i els divendres i dissabtes de 17 a 22 h.

Segells de reconeixement d’administració oberta