Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 Durant el mes de juliol les activitats per a joves han aplegat 4.000 persones

Durant el mes de juliol les activitats per a joves han aplegat 4.000 persones

Durant el mes de juliol les activitats per a joves han aplegat 4.000 persones

L'Estiu Jove continuarà durant l'agost i el setembre amb activitats com tallers d'orientació nocturna o de reposteria georgiana, entre d'altres
Durant el mes de juliol les activitats per a joves han aplegat 4.000 persones Activitat Piruetes de somni
01/08/2011

El tinent d’alcalde de Joventut, Javier Villamayor, ha  manifestat que “el Casal de Joves Kesse i l’espai La Palmera han esdevingut un referent durant el mes de juliol pel que fa a la formació i al lleure juvenil amb una participació de més de 4.000 joves”. Aquesta mobilització és resultat de les campanyes Estiu Jove i Cultura de Carrer.

Durant el mes de juliol s’han cobert 1.572 places de les activitats de l’Estiu Jove. Els cursos i tallers que han tingut més acceptació i  valoració per part dels joves han estat: Electricitat domèstica, Compostatge casolà, Dieta d’estiu saludable, el Cicle de Circ, Taller de dansa integrada coorganitzat amb el Servei Municipal del Discapacitat, Fotografia de retrat, Autodefensa, Curs de monitor, Enigmes nocturns i la Xerrada “Joves, intensament vius”,  per part d’Albert Espinosa, que va desbordat totes les previsions. Amb tot plegat, el Casal de Jove Kesse s’ha convertit en el centre de relació i trobada entre els joves, on poden desenvolupar activitats d’oci i aprenentatge.

Durant els mesos d’agost i setembre continuarà l’Estiu Jove amb activitats com: el Taller d’Orientació Nocturna, Repostaria Georgiana o Enigmes nocturns, entre d’altres. El nombre de places per aquest dos mesos és de 1.186 places i les inscripcions s’han de formalitzar a la web de Joventut.

Pel que fa al cicle Cultura de Carrer, hi han passat més de 2.500 persones des del seu inici el 25 de juny amb la Mostra d’Art i Artesania. Els actes amb més assistència han estat el cicle de concerts dels Dijous Mestival Palmera com ara el concert de Óscarboles, el cantautónomo del dia 14 de juliol o el de Don Simon y Telefunken del dia 21. També cal destacar la gran acceptació del cicle Dissabte sota La Palmera amb els concerts de El Petit de Cal Eril, Marc Parrot i Very Pomelo. Les properes actuacions seran: Paco Enlaluna, el dijous 4 d’agost, i el de Pastora el dissabte 6 d’agost.

També cal destacar el cicle Open on els col·lectius juvenils i culturals de la ciutat creen iniciatives pròpies que van des de la màgica a la música o la dansa.

Segells de reconeixement d’administració oberta