Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2011 El ciberterrorisme i la llibertat de la informació a debat en la Ciberàgora 2011

El ciberterrorisme i la llibertat de la informació a debat en la Ciberàgora 2011

El ciberterrorisme i la llibertat de la informació a debat en la Ciberàgora 2011

Els dies 7 i 8 de juliol la trobada se celebarà a l’Institut Municipal d’Educació
10/06/2011

Els dies 7 i 8 de juliol se celebra la Ciberàgora 2011 “Ciberterrorisme i llibertat de la informació” a l’Institut Municipal d’Educació (av. Ramón y Cajal, 70). La trobada està organitzada per l’Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili i Alsys Information Technologies i té com a objectiu crear un fòrum de debat i de discussió oberta sobre l’aplicació de les noves TIC a la protecció de la seguretat de la ciutadania.

A l’edició d’enguany de la Ciberàgora, el primer dia es parlarà dels pirates informàtics i de les seves activitats, es plantejaran les motivacions i s’analitzaran casos. En aquesta primera jornada hi participaran, entre d’altres, la periodista especialitzada en temes de tecnologia i seguretat informàtica Mercè Molist i el director tècnic de PandaLabs, Luis Corrons. El segon dia el tema central serà la llibertat de la informació i comptarà amb la ponència del periodista Xavier Grasset.

Les inscripcions ja són obertes i poden fer-se a través del web de la Ciberàgora.

Segells de reconeixement d’administració oberta